Milupa lanseaza doua noi sortimente de formula de lapte

/ / Modificat: 2011-12-22
Milupa lanseaza doua noi sortimente de formula de lapte

In primii ani de viata, ritmul de crestere al copilului tau este accelerat, de aceea are nevoie de o alimentatie bogata in vitamine si minerale si care sa raspunda preferintelor sale tot mai diversificate. Pentru a-i asigura micutului tau cel mai bun start in viata este recomandat sa il alaptezi cel putin 6 luni, iar daca este posibil este indicat sa continui pana la prima aniversare.

Odata cu inceperea diversificarii, micutul descopera noi gusturi care il vor incanta (mai ales cele dulci de fructe si legume). Dar poate fi si o perioada in care micutul devine pretentios si refuza anumite alimente sau chiar lapticul, care inca trebuie sa ramana alimentul principal.

milumil_morcovMilupa vine in ajutorul tau cu o noua formula de continuare recomandata de la 6 luni – Milupa Milumil 2 Morcov. Special adaptata acestei etape de crestere, Milumil 2 Morcov este recomandata ca ultima masa de lapte a zilei, asigurand satietate bebelusului tau. Morcovul este o leguma prietenoasa si frecvent recomandata pentru inceperea diversificarii, fiind usor de tolerat la aceasta varsta si mai ales, fiind blanda cu sistemul digestiv inca sensibil al copilului. Astfel, atat tu cat si micutul tau va veti bucura de un somn linistit, iar el se va bucura de un nou gust delicios.

Milupa Milumil 2 cu morcov este o formula de lapte special conceputa pentru a satisface nevoile nutritionale si energetice ale copilului tau aflat in crestere:

  • cu VitaFier, o combinatie de vitamina C si Fier (important pentru dezvoltarea creierului si pentru formarea globulelor rosii);
  • cu Calciu si Vitamina D (pentru dezvoltarea armonioasa a sistemului osos).

milumil_capsuniPiticii care au trecut de prima aniversare incep sa isi manifeste tot mai pregnant personalitatea refuzand anumite alimente in favoarea fructelor dulci. Special pentru ei, specialistii in nutritie de la Milupa au creat o noua formula de lapte de crestere care sa acopere necesarul energetic si nutritiv al juniorului tau: Milupa Milumil Junior 1+ Capsuna. Acum cand copilul se dezvolta din ce in ce mai rapid, ii poti oferi cu incredere Milumil Junior 1+ cu capsuni ca parte integranta a unei diete echilibrate. Aportul nutritional al noii formule de lapte in aceasta etapa de crestere se datoreza continutului  sau de vitamine si substante minerale, corespunzator varstei.

Descopera de asemenea pe site-ul www.milupa.ro detalii despre alte formule de lapte Milupa Milumil cu fructe:

  • Milumil 3 Para & Portocala (recomandat de la 9 luni);
  • Milumil Junior 1+ Banana (recomandat dupa 1 an).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre