Buna dimineata!… si astazi am fost matinal

/ / Modificat: 2012-01-10
Buna dimineata!… si astazi am fost matinal

"Am planuri mari pentru aceasta dimineata: am vorbit cu calutul meu de plus sa dam o tura prin toata casa, sa luam trusa de culori si sa coloram carticica pe care am primit-o... si multe alte lucruri, pentru ca am multa, multa energie! Am fost cuminte si am mancat tot din farfurie. Imi si plac cerealele Buna Dimineata de la Milupa!


"Am planuri mari pentru aceasta dimineata: am vorbit cu calutul meu de plus sa dam o tura prin toata casa, sa luam trusa de culori si sa coloram carticica pe care am primit-o... si multe alte lucruri, pentru ca am multa, multa energie! Am fost cuminte si am mancat tot din farfurie. Imi si plac cerealele Buna Dimineata de la Milupa!

Mami e foarte atenta la ce mancam dimineata, iar mie imi da intotdeauna mancarica special facuta pentru mine si alti bebelusi. O vad mereu citind carticele cu bebelusi, scriind si decupand poze frumos colorate cu bebelusi, mancarica si chiar cu cerealele mele preferate. Eu nu stiu sa citesc, dar iata ce am gasit in carnetelul ei despre cerealele Milupa Buna Dimineata. Va spun un secret: sunt foarte gustoase.. si sunt numai pentru mine, ca eu sa cresc sanatos si fericit!"

Pentru a creste normal si a se dezvolta intelectual la parametri normali, copilul trebuie sa primeasca prin alimentatie toate elementele nutritive de care are nevoie in proportii echilibrate pentru o crestere armonioasa.

Lider in nutritia sugarului si a copilului mic, Milupa – parte a Grupului Danone isi asuma rolul de a ajuta parintii in trecerea progresiva de la alimentatia exclusiva cu lapte la introducerea alimentelor solide in dieta copiilor lor, avand ca obiectiv nutritia optima specializata a sugarului si copilului, complementara alaptarii, pentru ca acestia sa beneficieze de cel mai bun start in viata.

 

Diversificarea are un rol important in nutritia copilului, ajutandu-l pe acesta sa dezvolte o legatura sanatoasa si placuta cu mancarea – gustul, textura si gradul de acceptabilitate fiind considerate elemente-cheie.

Cerealele destinate sugarului si, ulterior, copilului mic constituie o alegere foarte buna pentru alimentatia diversificata a acestuia. Cerealele sunt echilibrate nutritional si au toate elementele nutritive necesare copilului in orice etapa de dezvoltare.

Milupa a stabilit un set propriu de standarde nutritionale pentru cerealele destinate sugarilor (0-12 luni) si copiilor mici (1-3 ani), care sa asigure acestora cele mai importante beneficii nutritionale.

Copiii sanatosi sunt copii fericiti

Portofoliul de produse este special creat pentru a ajuta parintii sa le ofere copiilor lor o varietate cat mai mare de alimente, gusturi si texturi, sa stabileasca o relatie sanatoasa si placuta cu hrana.

Produsele Milupa sunt concepute tinand cont de: necesitatile mereu in schimbare ale copiilor; informatiile stiintifice despre dieta/probleme nutritionale; efectele potentiale pe termen scurt si lung asupra sanatatii; obiceiurile alimentare si practicile culturale.

 

In acest sens, Milupa lanseaza acum in Romania cerealele cu lapte Buna Dimineata. In fiecare dimineata pentru copil incepe o noua zi plina de activitati interesante prin care descopera lumea din jur. Micutul are nevoie sa-si inceapa ziua cu o hrana care sa ii asigure necesarul zilnic

de nutrienti esentiali si sa il ajute sa creasca si sa se dezvolte armonios. De aceea, masa de dimineata este importanta si ii asigura copilului aportul de energie si vitamine pentru a face fata provocarilor noii zile.

Noile Cereale pentru micul dejun de la Milupa Buna dimineata ii ofera copilului, prin combinatia de cereale integrale perfect adaptate bebelusilor, fructe, vitamine si fibre digestive, senzatia de satietate si energia de care are nevoie pentru a creste si a explora lumea din jur.

Cerealele Milupa au un gust delicios si asigura nutritia echilibrata si digestia ideala de care are nevoie copilul!

Ambalaj: cutie de carton 200g; 250g in 3 sortimente: Cereale cu Portocale; Cereale Crocante cu Fructe; Multicereale. Pret recomandat:18 RON/buc.

Pentru alimentatia copilului incepand de la varstele de 6 luni, 8 luni si 10 luni.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre