Inovatia sustine dezvoltarea copilului tau!

/ / Modificat: 2013-03-21
Inovatia sustine dezvoltarea copilului tau!

bebe-tiny-loveStiai ca in primele luni copilul are nevoie de tine sa-i fixezi jucariile la inaltimea potrivita pentru a-i incuraja dezvoltarea motorie?

Centrul de joaca este un prieten necesar al copilului tau in primii ani de viata, asigurandu-i o atmosfera placuta si relaxanta, un univers muzical si distractiv, ajutandu-l sa creasca, in acelasi timp linistind parintii.

Centrele de joaca, datorita arcadelor si a jucariilor cu care interactioaneaza micutul, stimuleaza musculatura si coordonarea miscarilor, contribuind astfel la dezvoltarea emotionala si intelectuala armonioasa a bebelusului tau.

logo-tiny-love

Inovatia inteligenta ne face viata mai usoara! Acest concept sta la baza noilor produse care ajuta la dezvoltarea copiilor si este conceptul de la care s-a pornit crearea Centrului de joaca "Misca si Canta" Tiny Love.

misca-canta-tiny-love

Promotorul unei noi generatii de centre de joaca, "Misca si canta" – Centrul de  joaca Tiny Love, este dotat cu jucarie electronica in forma de floricica simpatica, activata de copil, cu lumini si 7 melodii diferite; conector revolutionar de imbinare a arcadelor – care ofera posibilitatea unei multitudini de pozitii de joaca, in functie de stadiile de dezvoltare ale copilului tau si acces parental direct.

Este un centru de joaca XXL – cu 50% mai mult spatiu de joaca fata de o salteluta normala.

Acest produs dezvolta:  functiile motorii de baza, functiile motorii complexe, simturile, limbajul si comunicarea, imaginatia si creativitatea, gandirea si EQ-ul (inteligenta emotionala).

mama-bebe-tiny-love

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jucarii bebelusi Joaca bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre