Cum ii asiguri micutului o copilarie fara griji?

/ / Modificat: 2011-11-04
Cum ii asiguri micutului o copilarie fara griji?

Copiii cred in posibilitati nenumarate, curiozitatile lor abunda, descoperirile pe cont propriu sunt cea mai importanta sursa de cunoastere. Oriunde, oricand, oricum. Cum putem pastra bucuriile copilariei intacte?

Pentru adulti, un colt de casa nu inseamna mai mult de-atat, pentru un copil, insa, e un refugiu de incredere in joaca de-a v-ati ascunselea. Pentru adulti, un banal intrerupator nu face decat sa lumineze o camera, pentru un copil, deschide lumi – in obscuritate, un taram misterios, in lumina, un paradis intim al jocului. Pentru adulti, parchetul din sufragerie e doar un simbol al confortului, pentru un copil, e o harta intinsa, nepopulata, gata sa fie asternuta cu cele mai frumoase orase - cuburi, papusi, masinute, trenulete ori… restaurante.

Pentru adulti, un animalut de casa inseamna doar un camin mai animat, pentru un copil, e un prieten adevarat, complice la toate trairile si pataniile celui mic, un camarad de nadejde care nu judeca, ci intelege, asculta, e partas si raspunde cu caldura, afectiune si dragalasenie.

Ce facem insa cand in spatele tuturor acestor descoperiri exista un pret – microbii? Coltul, intrerupatorul, parchetul, animalutul de companie sunt purtatori de germeni pe care nu ii vedem si care, de multe ori, ne fac pe noi, parintii, sa infranam cu amaraciune libertatea jocurilor sau a descoperirilor micutilor. De cate ori nu amestecam raspunsuri ca "Nu!", "Nu ai voie!", "E murdar!", "Scoate jucaria din gurita! S-a jucat cu ea pisica!"?

De acum inainte, niciodata!

Pentru ca Igienol este un produs inovator care elimina 99,9% dintre bacteriile, virusurile si fungii care pot impiedica libertatea de cunoastere a lumii de catre cei mici. Este sigur pentru toate suprafetele cu care cei mici vin in contact, deoarece nu contine clor. Igienol dezinfecteaza in completa siguranta, chiar si pe lemn!

Igienol este testat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie "Cantacuzino" si de Institutul National de Virusologie si este avizat de Ministerul Sanatatii, garantand siguranta folosirii acestuia.

Mai mult, medicii pediatri de renume din Romania il recomanda cu incredere: "Este foarte important nu numai sa curatam, dar sa si dezinfectam suprafetele si obiectele din casa, mai ales cand avem copii mici. In mod uzual, sunt utilizate produsele care contin hipoclorit de sodiu (asa-numitul "clor"), dar acestea au si nenumarate efecte adverse, incepand cu mirosul greu de suportat si iritant, atat pentru adulti, cat si pentru copii, si terminand cu necesitatea clatirilor repetate care consuma timp. Dezinfectarea se face la fel de eficient cu produse care nu contin hipoclorit de sodiu si care nu au efectele adverse aferente. Substanta activa continuta de Igienol este foarte eficienta pentru dezinfectare. Il recomand cu incredere!" – Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru, Sef Sectia de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti.

Igienol e disponibil in patru variante diferite, adaptate nevoilor de dezinfectare zilnica a oricarei case cu copii: Igienol Red Fresh 1 L, Igienol Pine Fresh 1 L, Igienol Multi-Action Marin 750 ml, Igienol Multi-Action Mar Verde 750 ml. Igienol se gaseste in oricare dintre hypermarket-urile Carrefour, Cora, Real si Auchan.

Pentru mai multe informatii: www.igienol.ro

Igienol – dezinfectare fara clor, copilarie fara griji!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Siguranta bebelus Curatenie casa

Articole recomandate

Citeste si despre