Calendarul cresterii copilului in poze haioase si inspirate

/ / Modificat: 2014-03-28
Calendarul cresterii copilului in poze haioase si inspirate

calendar_copii

Calendarul de crestere a copilului este una dintre cele mai emotionante amintiri legate de bebelusul tau. Monitorizarea cresterii lui luna de luna sau an de an si imortalizarea momentelor in poze si haioase dau nastere celui mai haios si dragalas calendar personalizat.

Calendarul literelor

Bebelusii cresc atat de repede ca nici nu iti dai seama cand trece timpul. In fiecare luna bebe este mai maricel, mai grasut si iti prezinta primul zambet sau aparitia primilor dintisori. Tot ce ai nevoie pentru a crea calendarul primului an de viata al lui este sa faci cele mai haioase poze specifice fiecarei luni si sa creezi cadrul perfect pentru ele.

O idee este sa faci litere din fetru, colorate si numere si sa le asezi in cuvinte, in fiecare luna a copilului. Pastreaza acelasi cadru in fiecare luna si schimba doar scrisul. Astfel vei avea poze in care va scrie deasupra "Am implinit 1 luna", "Am implinit 2 luni" etc.calendar_litere_copii

Calendarul cu animalute

Calendarul acesta presupune un fotoliu pe post de decor si o pernuta sau jucarie de plus in forma unui animalut. Ea va aparea in toate pozele din fiecare luna sau an. Surprinde ipostaze haioase ale micutului in fotoliu - un ranjet haios, modul in care se prinde de jucarie etc.

Apoi, poti scrie pe calculator, intr-un program de editare a pozelor, varsta la care a fost facuta fiecare poza. Printeaza-le si aranjeaza-le in cel mai original calendar facut vreodata.

calendar_copii_animalute

Calendarul colorat

Alege 12 cadre sau decoruri pentru a face pozele copilului lunar. Acestea pot fi podele, covorase, paturici sau alte lucruri colorate pe care sa stea micutul. In fiecare luna imbraca-l in hainute care sa vina in contrast cu decorul in care il pozezi si surprinde-l in ipostaze dragalase: cand se taraste, cand merge de-a busilea, cand sta in fundulet sau cand isi molfaie piciorul in gurita. Nu rata nici cateva zambete haioase. Va iesi un calendar inedit.

calendar_copii_colorat

Calendarul cu pozitii nostime

De data aceasta pune accentul pe bebelus si pe pozitii diferite cu el si mai putin pe decorul din spatele pozei. Cadrele trebuie sa se concentreze pe copil si reactiile lui. Un model este sa faci toate pozele in aceeasi pozitie (ca in imaginea de mai sus). Alege o pozitie simpatica si reactii dintre cele mai diverse si monteaza un calendar plin de haz. Nu trebuie sa faci calendarul doar din lunile primului an. Poti face un calendar cu poze din fiecare an al copilului.

calendar_copii_poze_haioase

Calendarul tematic

Transforma micutul tau intr-un personaj de fiecare data cand il pozezi. Va iesi unul dintre cele mai hazlii calendare si iti va aduce mereu zambetul pe buze de cate ori il vei revedea. Printre cele mai haioase personaje se numara Charlie Chaplin, un marinar, bucatar sef, politist etc. Alege decoruri colorate pentru poze. Nu uita sa pui data sau varsta lui pe fiecare poza si apoi monteaza-le intr-un tablou. Ori il poti face sub forma unui puzzle, va fi si mai interesant.

calendar_tematic

Calendarul din calendare

Simplu, clasic si stilat! Unul dintre cele mai interesante calendare este sa faci poze bebelusului stand pe diverse pagini dintr-un calendar de mari dimensiuni. Pune-l sa stea in fundulet, culcat, in pozitie de mers de-a busilea. Fa-i poze si cand rade si cand plange. Alege paginile din calendar corespunzatoare lunii in care faci poza. Intr-un program de editare a pozelor poti incercui si data exacta in care e facuta sau anul.
calendar_poze_copii_data

Calendarul educational

La cat de repede creste nu mai trece mult si va incepe sa scrie singurel pe tablita de la gradi sau scoala varsta pe care o are. Pana una alta, poti crea un calendar adorabil, cu iz clasic si scolaresc fotografiindu-l pe bebe langa tablite de scris cu creta.

Nu trebuie sa mergi la o scoala pentru a face pozele. Exista tablite de mici dimensiuni, care sunt portabile. In acest fel vei putea pozitiona tablita in decoruri diferite pentru a face pozele. Este foarte simplu: scrie varsta copilului pe tabla cu creta, iar apoi pune-l pe bebelus intr-o pozitie haioasa langa el. Fa calendarul mai interesant folosindu-te de functia "focus" a aparatului. In unele pune focus pe copil, in altele pe tablita. Se vor vedea foarte frumos in montajul final.

calendar_educational

Foto: images.meredith.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poze copii Calendar copii Crestere copii

Articole recomandate

Citeste si despre