Mobilier pentru copii cu personaje Disney

/ / Modificat: 2015-03-20
Mobilier pentru copii cu personaje Disney

Disney a ramas si o sa fie mereu in sufletele noastre. Orice este posibil daca avem curajul sa visam! Si stim cu totii cat de mult visam cand suntem mici.

Prin intermediul mobilierului pe care il realizam din materiale atent selectionate, cu grija, dedicatie si iubire, incercam sa aducem personajele preferate ale copiilor vostri chiar la ei acasa.

Ce poate fi mai placut decat bucuria de a dormi alaturi de personajele preferate si de a face din propria camera un loc de joaca?

autocolante

Va propunem mai departe mobilier pentru camera copiilor cu cele mai indragite personaje Disney.

Mobilierul expus pe site-ul nostru, www.marcoshop-online.ro, este un mobilier realizat cu mare grija si cu atentie, are colturile rotunjite tocmai pentru a preveni orice urma de accidentare, toate canturile folosite sunt ABS, de 2 mm pentru corpuri si fete si de 0.4 mm pentru interior.

Piesele de mobilier sunt realizate pe dimensiuni potrivite copiilor. Imprimarea se realizeaza cu multa grija astfel incat rezultatul final sa fie unul pe masura asteptarilor.

Mobilier fetite Frozen Elsa

Frozen

Mobilierul pentru fetite cu Elsa este pe cat de practic, pe atat de atragator. Printesa ghetei le-a cucerit inimile fetitelor si care mai de care sunt topite dupa rochita ei, parul ei, calitatile ei, sufletul ei.

Toate si-ar dori acest dormitor pentru ele si pentru a se mandri cu el prietenelor lor dragi.

Mobilier baietei Mickey Mouse

mickey

Mobilierul pentru baietei cu Mickey Mouse este unul atat de haios, incat doar te uiti la el si parca ai si intrat in taramul magic al viselor Disney. Sigur ca el poate fi ales si pentru o fetita. De asemenea, avem si camere cu Minnie sau ii putem cupla.

Oare cine nu-l cunoaste pe Mickey Mouse? Si nu ma refer doar la copii, ci si la adulti? Nu cred ca o sa raspunda cineva cu NU la aceasta intrebare, este cel mai longeviv si mai frumos persoanaj al tuturor timpurilor. Acum copilul tau isi poate petrece timpul chiar alaturi de Mickey, poate sa-si faca temele alaturi de el, sa doarma si sa se imbrace impreuna.

Mobilier unisex Pooh and Friends

mobila_copii_pooh_family

Ce sa fie, ce sa fie? Pare ca e o gasca formata din: ursulet, tigrisor, magarus si porcusor. Da, ai ghicit, este chiar Pooh alaturi de prieteni sai. S-au impartit astfel incat fiecare piesa de mobilier sa aiba imprimat cel mai potrivit personaj: fie ca e Aiurel sau Tigrila sau Purcelus, totul este magnific, ca dintr-un basm. 

Particularitatea cea mai importanta a mobilierului expus pe www.marcoshop-online.ro este ca se produce pe baza de comanda in functie de necesitatile fiecarui client in parte, se pot mari paturile, dulapurile, comodele, birourile, se pot schimba culorile sau personajele. In afara de acest mare avantaj, va mai punem la dispozitie o echipa de oameni tineri dispusi sa va ajute si sa va indrume in alegerea deciziilor, iar daca sunteti decisi si alegeti sa faceti mobila cu noi primiti si un proiect 3D cu mobilierul exact asa cum o sa arate el, care poate fi modificat conform cu dorintele si asteptarile voastre.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre