Personalizeaza inteligent camera copilului tau cu mobilier pe gustul lui!

/ / Modificat: 2015-11-12
Personalizeaza inteligent camera copilului tau cu mobilier pe gustul lui!

Personalizeaza inteligent camera copilului tau cu mobilier pe gustul lui!

mobilier_marco_shop_1

Atunci cand vine vorba despre mobilier, copilul tau are nevoi diferite in functie de varsta. Daca in primii ani de viata discutam despre un anumit tip de mobilier copii, atunci cand cel mic intra la gradinita sau la scoala vorbim despre o adaptare la noul sau statut.

camera_fetita

Birouri si dulapuri personalizate

Cand vorbim despre mobila camera copii, aceasta trebuie sa se plieze pe activitatile sale de la cea mai frageda varsta.

Odata ce creste, micutul tau va avea nevoie de o masuta si scaune pentru activitatile sale de desen sau plastice, de o etajera pentru carti si jucarii sau un dulapior doar pentru hainele sale, urmand ca odata ce va intra la scoala sa aiba nevoie si de un birou junior si alte obiecte de mobilier din aceasta arie pentru organizarea materialelor didactice.mickey_3

dulap

birou

O camera potrivita pentru un scolar este una prin care este incurajata educatia prin creativitate, care ii stimuleaza gandirea logica prin metode alternative si placute pentru copil. Birourile cu personaje din desene animate si dulapuri colorate vor crea un spatiu in care copilul se simte relaxat si in care efectuarea temelor va deveni o adevarata placere.

In acelasi timp, odata cu intrarea la gradinita sau la scoala, copilul devine din ce in ce mai independent. Cu ajutorul dulapurilor, comodelor, a etajerelor sau a birourilor junior micutul isi va organiza singur lucrurile si va deveni mai ordonat.

Este recomandat ca de mici, copii sa aiba un spatiu propriu de care sa invete sa fie responsabili, rafturi pentru carti si dulapuri pentru rechizite.

Solutii pentru orice tip de spatiu

Chiar daca spatiul din camera nu iti ofera prea multe posibilitati atunci cand vine vorba de designul incaperii, daca alegi cu atentie piesele de mobilier pentru copii vei reusi sa folosesti la maximum fiecare centimetru din camera.

camera_disney_1

Birourile cu etajere reprezinta solutii perfecte pentru a economisi spatiul. In acelasi timp, etajerele care se pliaza pe spatii care raman de obicei neutilizate, asa cum este de exemplu o etajera de colt, te vor ajuta sa mobilezi inteligent camera micului tau scolar raspunzand nevoilor lui fara a incarca insa camera inutil.

camera_copii

dormitor

Este important sa valorifici locul de care dispui in camera astfel incat sa ramana si spatiu pentru joaca, deoarece, chiar daca acum este scolar, prichindelul tau este inca un copil si are nevoie de destindere intre teme.

Pentru mai multe sfaturi si sugestii de decorare a camerei si a intregii locuinte va asteptam sa vizitati magazinul nostru  www.marcoshop-online.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre