5 patuturi clasice pentru bebelusi, preferatele noastre

Patuturile clasice pentru bebelusi sunt o piesa de mobilier care trezeste inca interesul parintilor moderni, in ciuda aparitiei constante a tot mai multor modele actuale, multifunctionale si ultradotate. Patuturile clasice aduc aminte de propria copilarie, aspectul lor vintage trezind nostalgia in sufletele parintilor. Iata cateva modele de patuturi clasice pentru bebelusi, dar si particularitatile care inca le fac atractive pentru parintii moderni!

Patut clasic Bertoni

Daca vrei un model simplu de patut, fara alte functii sau dotari spectaculoase, atunci opteaza pentru un model 100% clasic, din lemn, dotat cu sertar pentru lenjerie. Nu este multifunctional si nici nu are elemente moderne incorporate in el, dar tocmai absenta acestora il face sa fie deosebit. Are un aspect simplu, dar elegant, si este perfect pentru copil inca de la nastere si pana la varsta de trei anisori. 526 lei, bebecarucior.ro

1 din 5 >

Taguri Modele patuturi clasice bebelusi Patuturi clasice bebelusi Patuturi bebelusi

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul