Stimularea apetitului

/ / Modificat: 2005-12-07
Intrebare:

- Baietelul meu are 8 luni, 70cm lungime si 7,300 kg. S-a nascut la 8 luni si la nastere a avut 2,350 kg. Nu i-a placut laptele, niciodata nu a baut cantitatea de lapte necesara varstei lui. Nu a fost alimentat natural, ci cu lapte Humana. El bea in 24 ore aproximativ 350ml lapte. Supa cu carne nu vrea sa o manance in fiecare zi; de fapt mananca foarte putin. Ce as putea sa-i dau sa-i stimulez apetitul?

Raspuns:

Dintre vitamine, cel mai mult stimuleaza apetitul cele din complexul B: exista un preparat pentru copii care chiar asa se cheama: B complex.


Dintre vitamine, cel mai mult stimuleaza apetitul cele din complexul B: exista un preparat pentru copii care chiar asa se cheama: B complex.


Motivul cel mai obisnuit pentru care copiii refuza supa este faptul ca mamele nu pun suficienta sare. Faceti copilului o supa exact asa cum v-ar placea dvs si de altfel e bine sa gustati inainte sa vedeti daca e buna.

Cel mai mult le place supa pasata, in a carei compozitie sa existe cat mai multi morcovi, cartofi si orez. Carnea nu este obligatorie, morcovul da.

Daca cele de mai sus nu sunt suficiente mergeti cu copilul la doctor: exista si alte preparate pentru accelerarea recuperarii, dar care se elibereaza numai cu prescriptie medicala.Sanatate va doreste,

dr. Mihnea DRAGOMIR

specialist in medicina familiei

www.doctordragomir.ro

Cauti un raspuns la problemele copilului tau?  Adreseaza si tu o intrebare!


Articole recomandate

Citeste si despre

Modifică Setările