Modul natural de hranire cu biberonul

/ / Modificat: 2013-06-19
Modul natural de hranire cu biberonul

Nutritia bebelusului reprezinta una dintre principalele preocupari ale mamicilor in primii ani de viata ai celor mici. Pentru ca dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copilului este extrem de importanta pentru parinti, biberoanele si tetinele din gama Philips AVENT Natural au fost create special pentru a oferi bebelusului o experienta de hranire cat mai naturala si mai apropiata de cea a alaptatului. Astfel, prichindelul tau se poate bucura de laptele matern indiferent daca mamica lui este sau nu in preajma.

biberoane-Philips-AVENT-Natural

Combina alaptarea cu hranirea cu biberonul intr-un mod natural

Biberoanele si tetinele din gama Philips AVENT Natural reprezinta solutia ideala pentru mamele care intentioneaza sa combine alaptarea bebelusilor cu hranirea cu biberonul. Biberoanele au tetine care imita forma mamelonului pentru ca trecerea de la alaptat la biberon si invers sa fie cat mai usoara. 

Tetinele biberoanelor sunt flexibile datorita petalelor de confort unice din interiorul acestora. Mai mult, au un sistem anti-colici avansat cu doua supape invotoare. Designul tetinelor reduce colicii si disconfortul intrucat aerul este directionat catre biberon si nu ajunge in burtica bebelusului.

Produsele potrivite, in functie de varsta

tetine-Philips-AVENT-Natural

Tetinele AVENT Natural sunt adaptate etapei de dezvoltare a copilului tau. Pentru nou-nascuti (de la 0 luni), potrivit este debitul tetinei cu un singur orificiu. Tetina cu debit lent si doua orificii este potrivita pentru bebelusii cu varsta de peste o luna de zile, iar cea cu debit mediu cu 3 orificii, pentru cei peste 3 luni. Daca bebelusul tau are o varsta de peste 6 luni de zile, utilizeaza o tetina cu debit rapid cu 4 orificii.

Biberoane cu forma ergonomica, usor de tinut chiar si de bebelusi

Philips-AVENT-Natutal-tinut-de-bebe

Biberoanele din gama Philips AVENT Natural au o forma ergonomica unica. Ele asigura un confort sporit al bebelusului intrucat sunt usor de strans in orice directie si usor de tinut chiar si de manutele bebelusului. In functie de nevoile celui mic, le poti alege pe cele din polipropilena, disponibile in doua dimensiuni: 125 ml si 260 ml, sau pe cele din sticla de 120 ml sau 240 ml. Materialele din care sunt facute biberoanele sunt fara BPA, fiind 100% sigure pentru sanatatea bebelusului.

Biberoanele din sticla, de 120 ml sau 240 ml, sunt confectionate din sticla pura borosilicilica, provenita din Franta, si sunt imprimate cu cerneala organica, realizata doar din materiale naturale, pentru a asigura cea mai buna calitate si puritate.  Aceste biberoane sunt rezistente la fierbere si socuri termice. De aceea, pot fi depozitate in frigider, incalzite si sterilizate fara probleme. In plus, nu trebuie sa iti faci griji pentru curatenie, caci biberoanele AVENT Natural au gatul larg, ceea ce le face simplu de curatat.

Banner-AVENT-450x140

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Biberoane bebelusi Biberoane fara BPA

Articole recomandate

Citeste si despre