iiamo Go, biberonul care se incalzeste singur

/ / Modificat: 2012-03-28
iiamo Go, biberonul care se incalzeste singur

Ce este iiamo Go?

biberon iiamoiiamo Go este unicul biberon din lume care se incalzeste de unul singur... Da, ai citit bine!  Biberonul iiamo Go a fost inspirat de parintii care isi duceau copiii la gradinita cu bicicleta. Denumirea "iiamo" este inspirata de cuvantul "andiamo" din italiana, cuvant ce inseamna "hai" in limba romana. iiamo Go este produs in Danemarca cu multa grija si atentie.

iiamo Go este dedicat parintilor cu un stil de viata spontan. Acum poti merge la cumparaturi, in parc sau in vizite fara sa te ingrijorezi ca micutul tau nu va avea lapticul cald.

Din ce este facut iiamo Go?

iiamo deschisiiamo Go nu contine BPA, parabeni, ftalati, parfumuri sau alti aditivi daunatori. Este confectionat din plastic ecologic de tip PP (polipropilena) si este prevazut cu un sistem de aerisire anti-colici.

Acesta din urma permite recipientului si tetinei sa regleze cantitatea de aer, prevenind formarea efectului de vacuum.

iiamo Go nu foloseste BPA deoarece aceasta poate afecta echilibrul hormonal, capacitatea de a invata si este si carcinogenic (poate duce ala aparitia unei tumori canceroase epiteliale sau glandulare.

De cine este facut designul?

Karim RashidDesign-ul biberoanelor iiamo Go are la randul lui o poveste aparte, acesta fiind conceput de celebrul Karim Rashid, o personalitate internationala in materie de design de interior si design de obiect. Karim a reusit sa combine cu succes cultura consumatorului cu specificul creatiilor sale. El este cunoscut sub semnatura de "minimalism senzual" si apreciat la scara mondiala prin multiplele premii dobandite.

Care este secretul iiamo Go?

rezerveSecretul tehnologiei iiamo este rezerva biberoanelor ce contine doar apa si sare. Suna ciudat insa este cat se poate de adevarat. Efectul de incalzire este generat de rehidratarea sarii uscate, insemnand ca sarea si apa sunt amestecate astfel incat degaja caldura pentru a incalzi lapticul bebelusului.

Rezerva se introduce in biberon pe la baza acestuia si incalzeste laptele la temperatura de 37 grade Celsius (temperatura corpului uman) in aproximativ 4 minute, fara utilizarea electricitatii. iiamo Go va mentine laptele cald timp de 15-20 de minute. Este important de mentionat ca biberonul trebuie agitat astfel incat sa se produca amestecul sarii cu apa, generandu-se astfel caldura.

Ce premii a castigat iiamo?

Datorita designului inovator si al calitatii, iiamo a primit urmatoarele premii: Kind und Jugend Innovation Award 2010, Pentaward, the worldwide packaging design awards competition 2010, Good design award 2009 si Best of Year Merit award 2009.

iiamo kid

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Biberoane bebelus Biberoane fara BPA

Articole recomandate

Citeste si despre