Creste-ti copilul sanatos cu Vitalact Immunity Junior

/ / Modificat: 2012-06-20
Creste-ti copilul sanatos cu Vitalact Immunity Junior

Bazandu-se pe o experienta de peste 10 ani in domeniul fabricarii produselor destinate alimentatiei sugarilor, echipa de cercetare BIOEF, parte integrata a companiei Ropharma, a creat o noua formula inovatoare ce stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului la actiunea agentilor patogeni, fiind recomandata in completarea alaptarii, dar si ca aliment de baza.

Vitalact Immunity Junior are in compozitie factori de imunizare si de crestere, proteine si substante nutritive necesare alimentatiei sanatoase a bebelusilor. Continutul mare de calciu si fosfor ajuta la formarea oaselor iar concentratia mare de imunoglobuline A si G, care au actiune directa la nivelul cavitatii bucale, previn dezvoltarea microorganismelor chiar de la inceputul tractului digestiv.

Produsul vine in sprijinul mamele care doresc sa continue alimentatia cu lapte a copilului si dupa implinirea varstei de 1 an. Cei mai importanti nutrienti din componenta, bogati in anticorpi, sunt colostrul bovin liofilizat si lactoferina.

Afla mai multe despre Vitalact Immunity Junior - Descarca pliant

Beneficiile colostrului bovin si al lactoferinei

Colostrul bovin provenit din ferme autorizate sanitar-veterinar este atent selectionat, supus unui tratament termic la temperaturi joase si uscat in conditii de vid la maxim 45 grade C. Aceasta procedura pastreaza intacte toate componentele active (proteine, aminoacizi esentiali, anticorpi, vitamine etc) si asigura organismului, prin compozitia sa complexa, o multitudine de factori de imunitate printre care imunoglobulina, cytokina, interferonul si lactoferina. Acesti factori ajuta organismul in refacerea imunitatii, previn aparitia si dezvoltarea infectiilor si grabesc vindecarea sau recuperarea dupa boala.

In forma sa lichida, colostrul este un amestec de imunoglobuline, factori de crestere si numeroase substante nutritive de baza, toate concepute pentru a oferi nou-nascutului cea mai buna dezvoltare. S-a dovedit stiintific ca pulberea de colostru este benefica la orice varsta, nu doar pentru nou-nascuti.  In ceea ce priveste aportul adus sistemului imunitar, colostrul bovin este de cca. 40 de ori mai puternic decat cel uman, lucru facilitat de compozitia sa mult mai complexa.

Lactoferina imbunatateste transportul si asimilarea fierului in organism, intareste sistemul imunitar si stimuleaza activitatea acestuia prin intermediul anticorpilor (imunoglobulinelor). Totodata este o proteina care influenteaza proliferarea si diferentierea celulelor. Acesta functioneaza ca un modulator imunitar, avand efect antimicrobian, antiviral, anticancerigen, anti-inflamator, antioxidant. In acelasi timp aceasta favorizeaza transportul fierului in organism si ajuta la  mentinerea unei  florei intestinale echilibrate.

Lactoferina ajuta organismul sa se apere impotriva unei mari varietati de microbi (Salmonella, Staphylococcus, Listeria, Campylobacter, Clostridia, si Escherichia Coli) si functioneaza atat ca agent bacteriostatic (nu permite agentilor patogeni sa creasca), cat si ca agent bactericid (ajuta la distrugerea agentilor patogeni). Functia bacteriostatica este atribuita capacitatii sale de a lega fierul liber limitand  astfel cresterea sau colonizarea agentilor patogeni care necesita fier.

Dovezi stiintifice recente au legat lactoferina de importante efecte benefice in tratamentul cancerului, in special in reducerea tumorilor. Mai mult, s-a dovedit ca lactoferina are un rol important in inhibarea virusului hepatitei C la pacientii care sufera de infectii cronice. Activitatea lactoferinei ca agent antiviral este datorata capacitatii acesteia de a inhiba legarea virusului de peretele celular. Afinitatea foarte mare pentru fier a lactoferinei creste biodisponibilitatea acesteia si reduce riscul dezvoltarii radicalilor liberi generati in urma proceselor de oxidare.

Mod de administrare si contraindicatii

Produsul contine materii prime de origine animala (lapte crud, zer demineralizat si lapte colostral liofilizat), grasimi vegetale, maltodextrina, lactoza,  vitamine si minerale.

Fiecare cutie contine 400 grame lapte praf ambalat etans, sub atmosfera inerta si o mensura nesterila. O mensura plina contine echivalentul a 4.4 g lapte praf, iar modul de reconstituire este de 3 mensuri pline dizolvate in 90 ml apa fiarta si racita, rezultand astfel cca. 100 ml lapte praf reconstituit. Produsul este contraindicat copiilor care prezinta intoleranta la lactoza.

Pretul unei cutii de Vitalact Immunity Junior este de 23, 5 lei.

Vitalact ropharma

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imunitate copii Alimente intarire sistem imunitar Formule de lapte praf

Articole recomandate

Citeste si despre