Cea mai buna apa pentru bebelusi si copii, conform topului Forbes Romania

/ / Modificat: 2017-11-29
Cea mai buna apa pentru bebelusi si copii, conform topului Forbes Romania

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerala naturala Aquatique a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, castigatoare la categoria "Apa minerala plata pentru sugari si copii mici".

Topul a fost alcatuit de catre revista Forbes Romania pe baza unui studiu realizat de Institutul D&D Research, in perioada iulie-septembrie 2017, pe un esantion reprezentativ pentru spectrul national, care a cuprins aproximativ 1.000 de mame. Mamelor li s-a cerut sa precizeze ce apa minerala plata cumpara pentru copiii lor, sa numeasca marca de apa in care au incredere, care este cea mai sigura, si sa denumeasca brandul de apa cu cel mai inalt nivel de calitate.

Aquatique a obtinut cel mai mare punctaj la toate aceste criterii, fiind desemnata cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici. Aquatique isi are izvorul in inima muntilor Carpati, la o altitudine de 1.100 de metri, in zona protejata Parcul Natural Bucegi, rezervatia naturala Abruptul Prahovean. Are o compozitie echilibrata si o mineralizare redusa de 104 mg/l, un continut extrem de scazut in sodiu de numai 1 mg/l, si un pH de aproape 8.

apa-copii

In urma efectuarii unui studiu clinic, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului Alessandrescu Rusescu atesta faptul ca apa oligominerala naturala Aquatique corespunde pentru prepararea alimentelor destinate sugarului. De asemenea, si Societatea Romana de Pediatrie confirma faptul ca apa oligominerala Aquatique poate fi folosita ca atare sau pentru pregatirea hranei bebelusilor si copiilor.

aquatique-forbes

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Apa copii Apa bebelusi Apa baut copii

Articole recomandate

Citeste si despre