Cand vrei ce e mai bun pentru puiul tau, alegi Apa plata Bucovina

/ / Modificat: 2013-12-10
Cand vrei ce e mai bun pentru puiul tau, alegi Apa plata Bucovina

Alimentatia bebelusului tau este cel mai important factor care contribuie la dezvoltarea lui armonioasa, iar tu trebuie sa te asiguri ca atat alimentele pe care le folosesti in prepararea meselor pentru puiutul tau, cat si sursele de hidratare la care apelezi sunt sigure si naturale.

Ofera bebelusului tau fructe si legume bine spalate, care sa provina din surse cat mai naturale, alimente de calitate superioara si apa ambalata ultraigienic pentru a te asigura ca dezvoltarea sa este corecta si echilibrata. Trebuie sa acorzi o deosebita atentie apei pe care o folosesti in prepararea formulelor de lapte, ceaiului si sucurilor naturale pentru copilul tau deoarece este extrem de important ca aceasta sa provina din surse naturale, fara activitate antropica. Nu ignora si faptul ca apa este un mediu usor contaminabil care poate afecta sanatatea celui mic daca nu este bine protejata si pastrata.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor tale, Rio Bucovina a lansat Apa minerala naturala plata Bucovina, in ambalaj de tip "bag-in-box",  singura apa minerala naturala plata din Romania in ambalaj ultra igienic produs in mediu steril. Noul ambalaj ultra igienic este special conceput pentru a pastra prospetimea apei minerale naturale plate Bucovina timp indelungat, fara a exista pericolul contaminarii bacteriologice a  apei prin patrunderea aerului in interior dupa deschiderea acestuia si este disponibila in reteaua de farmacii Sensiblu.

Apa minerala naturala plata Bucovina este potrivita pentru bebelusul tau, fiind echilibrata din punct de vedere mineral, cu un pH de 7,05 (optim consumului permanent), cu un continut scazut de fluoruri (<0.03 mg/l), de nitrati (4.71 mg/l) si de nitriti (<0,01 mg/l), valori cu mult sub maximele admise de legislatia in vigoare, precum si o cantitate  foarte mica de minerale dizolvate (reziduu sec la 180°C de 74 mg/l - cel mai mic dintre toate apele din Romania).

Datorita compozitiei echilibrate si stabile, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" certifica si recomanda apa minerala naturala plata Bucovina pentru a fi folosita in alimentatia bebelusilor si pentru reconstituirea laptelui, in conformitate cu prevederile ordinului nr. 978/2006 publicat in MO nr. 707/2006 si a HG nr. 1020/2005.

Apa minerala naturala plata Bucovina reprezinta cea mai buna alegere pentru hidratarea micutului tau.

Afla mai multe pe pagina de Facebook BebeBucovina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre