Ofera-i si mai multa grija micutului tau cu noile pachete Milupa

/ / Modificat: 2011-10-20
Ofera-i si mai multa grija micutului tau cu noile pachete Milupa

milumil_3Milupa este alaturi de tine la fiecare pas al experientei de mamica, pentru ca micutul tau sa se bucure de tot ce este mai sanatos, mai hranitor si mai gustos. Pentru un plus de grija pentru tine si bebelusul tau, produsele Milupa sunt disponibile de acum intr-un nou ambalaj, prietenos si vesel, care te va ajuta sa identifici mai usor sortimentele preferate.

Vei recunoaste pe pachetele de formula de lapte Milumil si cerealele Milupa cele doua inimi, simbolul legaturii indestructibile intre mama si copil si garantie a standardelor inalte de calitate, pentru ca bebelusul familiei sa se bucure de o nutritie echilibrata pentru o crestere sanatoasa.

In plus, pe fiecare cutie Milupa vei regasi o muchie speciala, colorata diferit, ce marcheaza etapa de crestere pentru care este recomandata - astfel vei fi sigura ca alegi intotdeauna produsul potrivit pentru copilul tau.

Formulele de lapte Milupa contin toate elementele nutritive pentru cresterea armonioasa a bebelusului. Fier, grasimi, proteine, vitamine si minerale sunt prezente in formulele de lapte in cantitati optime pentru fiecare etapa de crestere si dezvoltare.


Cerealele Milupa sunt usor de preparat si au o textura adaptata fiecarei etape de dezvoltare – fiind astfel blande cu sistemul digestiv al micutului, incomplet dezvoltat in primii ani de viata.

Milupa te asteapta cu informatii utile si recomandari pentru cresterea sanatoasa a bebelusului tau in Clubul Milupa.

milupa_logo

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lapte praf bebelusi Formule de lapte praf

Articole recomandate

Citeste si despre