Pompa de san, manuala sau electrica?

/ / Modificat: 2014-02-02
Pompa de san, manuala sau electrica?

Pompa de san este un dispozitiv esential in hranirea bebelusului, fiind deosebit de utila imediat dupa nastere, atunci cand ai canalele infundate. Ea ajuta la golirea sanilor intre episoadele de hranire a bebelusului sau la colectarea laptelui matern, atunci cand esti departe de copil pe perioade mai lungi de timp. Ofertele de pe piata se impart in doua categorii: pompe manuale si electrice pentru san.

Descopera principalele beneficii ale fiecarui tip de pompa de san si alege-o pe cea potrivita pentru tine!

Avantajele pompei de san manuale

pompa-manuala-san-Philips-AVENT-Natural

Pompa de san manuala este cel mai vechi si popular model de dispozitiv pentru colectarea laptelui matern. Un avantaj al folosirii acestui tip de pompa este ca detii controlul asupra actiunii de pompare. Ai posibilitatea de a stabili viteza si ritmul de suctiune.

Pompa de san manuala poate fi transportata si folosita oricand, oriunde, fara a depinde de surse de electricitate sau baterii. Acesta este unul dintre principalele avantaje pe care se bazeaza mamicile, in ciuda efortului ceva mai mare pe care trebuie sa-l depuna in timpul folosirii pompei.

pompa-manuala-san-Philips-AVENT-Natural

Pompa manuala pentru san Philips AVENT Natural SCF330/20 iti permite sa colectezi laptele dintr-o pozitie relaxata, confortabila, fara a fi nevoie sa te apleci inainte,  usurandu-ti astfel fluxul de lapte si eliminand probabilitatea aparitiei durerilor de spate.

Perna de masaj are o textura catifelata, care confera o senzatie de caldura pe piele. In plus, diafragma din silicon moale cu pernute de masaj stimuleaza reflexul de curgere a laptelui imediat dupa inceperea pomparii. Perna moale de masaj este creata pentru a se potrivi in mod confortabil pentru majoritatea mamicilor.

Pompa manuala de san Philips AVENT se fixeaza usor, iar manerul sau ergonomic o face sa fie foarte usor de utilizat. Nu este voluminoasa, poate fi foarte usor depozitata si transportata, pentru ca tu sa te bucuri de beneficiile ei oriunde te-ai afla. Este deosebit de utila imediat dupa nastere, atunci cand ai canalele infundate.

In plus, Philips AVENT Natural SCF330/20 poate fi utilizata si in combinatie cu alte produse de hranire din gama Philips AVENT, inclusiv biberoanele Clasic si recipientele de depozitare a laptelui. Mai mult, curatarea este usoara datorita unui numar mic de componente separate.

Avantajele pompei de san electrice

pompa-electrica-san-Philips-AVENT-Natural

Pompa de san electrica este o varianta moderna si foarte practica a acestor dispozitive de colectare a laptelui matern. Cu un confort sporit in utilizare, a devenit din ce in ce mai populara in alegerile mamicilor de pretutindeni.

Pompa electrica functioneaza cu baterii sau acumulatori cu alimentare la priza si are o viteza mai mare de functionare,  fiind practica in utilizare si avand o durata de colectare redusa.

Pompa electrica pentru san este practica intrucat poate fi operabila cu o singura mana. Majoritatea modelelor de pe piata sunt create cu un design ergonomic, care permite prinderea si utilizarea mai usoara si rapida a acestora.

La fel ca si pompa manuala, varianta electrica este portabila, putand fi transportata cu usurinta oriunde. Nu cantareste mai mult de un kilogram, ceea ce inseamna ca o poti transporta chiar si in geanta de mana.

Pompa electrica este utila in special mamicilor care au o lactatie foarte crescuta si sunt nevoite sa colecteze laptele des. In conditiile in care sanii se umplu rapid cu lapte, este important ca acestia sa fie goliti constant, pentru evitarea riscurilor de infectii sau alte complicatii. Cu ajutorul lor, mamicile economisesc timp si efort in colectarea laptelui.

Aceste modele de pompe sunt dotate cu mai multe viteze de pompare, astfel incat mamicile sa ajusteze miscarile in functie de confort si sa nu resimta dureri.

pompa-electrica-san-Philips-AVENT-Natural

Cu un design unic, pompa electrica pentru san Philips AVENT Natural SCF332/01 iti permite sa colectezi laptele cu usurinta, dintr-o pozitie comoda, relaxanta, fara a fi nevoie sa stai aplecata. Laptele curge cu usurinta direct in biberon, chiar si atunci cand stai drepta. Diafragma cu pernute moi de masaj are o textura placuta la contactul cu pielea, stimuleaza reflexul de curgere a laptelui si mimeaza gesturile bebelusului in timpul alaptarii pentru o eficacitate mai mare.

Pentru a se plia pe nevoile tale, produsul are trei setari de pompare in functie de gradul tau de confort, precum si un design compact pentru a se fixa usor pe san si a fi usor de tinut. Pompa electrica pentru san a fost creata astfel incat sa se potriveasca majoritatii mamelor.

Conceputa pentru a-ti usura munca, pompa se curata foarte simplu si rapid datorita numarului mic de componente.

Pompa electrica pentru san este extrem de utila imediat dupa nastere, atunci cand ai canalele infundate. Ea poate fi pornita fara efort la apasarea unui singur buton, este usor de transportat si depozitat si poate fi folosita oriunde te-ai afla, fiind dotata cu baterii. Mai mult, este compatibila cu celelalte produse din gama Philipis AVENT.

Te invitam sa faci parte din comunitatea Philips AVENT si sa fii mereu la curent cu noutatile pregatite pentru mamici si bebelusi, pe pagina de Facebook Philips Avent Romania.

Tie care pompa de san ti se pare mai practica si convenabila pentru colectarea laptelui matern? Care este cea care ti s-a potrivit cel mai bine si de ce? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pompa san Pompa manuala san

Articole recomandate

Citeste si despre