Pompa de san electrica, cea mai buna prietena in timpul alaptarii

/ / Modificat: 2019-02-06
Pompa de san electrica, cea mai buna prietena in timpul alaptarii

Cand devii mama, alaptarea copilului este probabil cel mai important lucru pe care il faceti impreuna, cel putin in primele luni de viata ale bebelusului.

Momentele acelea in care il tii la san si il hranesti, iar el te priveste atent, facandu-te sa te simti ca si cum ai fi intreaga sa lume, sunt nepretuite si nu ti le ia nimeni. Din pacate, nu pentru toate proaspetele mamici alaptarea este, insa, la fel de frumoasa.

In primele zile e greu si pentru tine, si pentru el, pentru ca amandoi trebuie sa va obisnuiti cu treaba asta. Presupunand ca lucrurile merg bine, alaptarea va deveni in scurt timp experienta aceea inaltatoare despre care ti s-a tot spus. Dar ce te faci daca te numeri printre mamicile care au probleme cu alaptatul?

Bebe poate sa nu reuseasca sa se ataseze corect la san sau nu reuseste sa se hraneasca cat trebuie. Sau poate ai canalele infundate, ceea ce face experienta alaptatului sa fie dureroasa pentru tine si foarte enervanta pentru cel mic; ca sa nu mai vorbim de faptul ca aceasta problema poate degenera in mastita, abces mamar si de aici in alte complicatii.

Sau poate te numeri printre cele care au mamelon ombilicat sau mamelon plat si care, din aceasta cauza, pot avea dificultati destul de mari la alaptare in primele saptamani de viata ale bebelusului.

Vestea buna este ca, in ciuda tuturor parerilor pesimiste, in toate cazurile exista solutii. Si cea mai simpla este sa apelati la pompe de san electrice.

Cele mai multe femei folosesc acum pompe de san electrice fie ca au probleme cu alaptarea, fie ca nu au, deoarece sunt foarte utile si mult mai eficiente decat masajul sanilor sau pompele manuale. Este bine sa achizitionezi una dinainte de a naste, pentru ca ai putea avea nevoie de ea chiar la maternitate.

Cand folosesti pompe de san electrice si stochezi laptele in biberoane mai ai si alte avantaje:

  • Taticul poate fi implicat activ in hranirea bebelusului atunci cand e nevoie de biberon, ceea ce este foarte important pentru relatia dintre ei.
  • Te asiguri ca bebelusul tau poate fi hranit cu lapte matern si cand nu poti fi langa el.
  • Pompele de san electrice ajuta la desfundarea canalelor atunci cand e cazul si chiar la formarea mameloanelor atunci cand acestea sunt plate sau ombilicate si exista dificultati la alaptarea la san.
  • Stimuleaza lactatia. Poti folosi pompa de san electrica dupa alaptare, cand bebe nu a supt suficient, pentru a goli sanul si a-l stimula sa produca mai mult lapte.
  • Te ajuta sa eliberezi din presiunea din sani atunci cand produci prea mult lapte.
  • Daca te intorci la lucru inainte sa opresti alaptarea, pompa de san electrica va fi un real ajutor. Vei putea stoca suficient lapte matern pentru ca bebelusul tau sa fie hranit corespunzator si cand nu esti langa el.

La fel ca alaptarea, folosirea pompei de san electrice este un procedeu care se invata. Daca nu reusesti din prima, nu uita ca trebuie sa repeti pentru a gasi pozitia cea mai convenabila pentru tine.

Chiar daca la inceput nu reusesti sa mulgi destul lapte, nu te alarma: cantitatea va creste cu timpul, pentru ca lactatia se stimuleaza. Si, la fel de important, nu te speria daca la inceput procedura este dureroasa. Sanii tai au nevoie de putin timp pentru a se obisnui cu ea, la fel cum e nevoie de timp sa te obisnuiesti si cu senzatia pe care o ai cand suge copilul.

Pompa de san ideala trebuie sa aiba putere reglabila de aspiratie pentru ca experienta sa fie una cat mai comoda pentru proaspata mamica. Iar pompa de san electrica Kidscare KC103 promite sa fie cea mai buna prietena a ta si a bebelusului tau. Cu un excelent raport calitate - pret, aceasta pompa va putea fi folosita oriunde si oricand pentru a face rezerve de lapte matern necesare pentru micut.

Pompa de san electrica Kidscare KC103 are setari care pot imita suptul normal al bebelusului: are 15 nivele de aspiratie si 3 frecvente pentru o extractie eficienta, 10 nivele de stimulare si 3 frecvente pentru o extractie confortabila si, in plus, o cupa din silicon pentru masaj ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta.

Pompa are un motor silentios, afisaj LCD si functioneaza la priza (220V), dar vine la pachet si cu un adaptor USB; in plus, ai un recipient pentru pastrarea laptelui (130 ml), tetina din silicon, suport pentru sticla/capacul pompei si o diafragma din silicon de rezerva.

Utilizati pompa de san electrica Kidscare KC103 de san in momentele linistite si de relaxare pentru ca laptele sa curga mai usor. Pompa de san electrica Kidscare KC103 a fost creata pentru a ajuta mamicile sa extraga laptele matern atat acasa, cat si la munca. O pozitie de sedere comoda si o stare relaxata in timpul utilizarii pompei ajuta in mod natural la colectarea mai usoara a laptelui.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptare Alaptarea artificiala

Articole recomandate

Citeste si despre