Mai mult confort pentru tine, mai mult lapte pentru bebelus

/ / Modificat: 2013-05-26
Mai mult confort pentru tine, mai mult lapte pentru bebelus

Ca mamica, nimic nu este mai important pentru tine decat alimentatia corecta a copilului tau, mai ales in primii ani de viata, laptele matern putand fi alimentul cel mai de pret pentru cresterea celor mici.

Sanatatea si confortul mamicilor sunt insa si ele la fel de importante, iar pompa manuala pentru san Philips AVENT Natural a fost dezvoltata cu ajutorul specialistilor in lactatie tocmai pentru a veni in sprijinul mamelor.

Fara pierderi, fara dureri de spate

Philips-AVENT-Natural

Pentru ca atunci cand esti relaxata, bebelusul tau are parte de mai mult lapte. Astfel, pompa manuala pentru san Philips AVENT Natural SCF330/20 este singura pompa care iti permite sa alaptezi dintr-o pozitie relaxata, confortabila, usurandu-ti astfel fluxul de lapte si eliminand probabilitatea aparitiei durerilor de spate.

Stimulare comoda si delicata a fluxului de lapte

Philips-AVENT-Natural-mama

Perna de masaj are o textura noua, catifelata, care confera o senzatie de caldura pe piele. In plus, diafragma din silicon moale cu pernute de masaj stimuleaza reflexul de curgere a laptelui imediat dupa inceperea pomparii. Perna moale de masaj este creata pentru a se potrivi in mod confortabil pentru majoritatii mamicilor.

Usor de utilizat

Datorita design-ului compact, pompa de san se fixeaza usor, iar manerul sau ergonomic o face sa fie foarte usor de utilizat. Nu este voluminoasa, poate fi foarte usor depozitata si transportata, pentru ca tu sa te bucuri de beneficiile ei oriunde te-ai afla. Este deosebit de utila imediat dupa nastere, atunci cand ai canalele infundate.

Tranzitie usoara la hranirea cu biberonul

Philips-AVENT-Natural-pompa-san

Pompa manuala pentru san include si biberonul Natural cu tetina mare in forma de mamelon ce promoveaza o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea la san. In plus, Philips AVENT Natural SCF330/20 poate fi utilizata si in combinatie cu alte produse de hranire din gama Philips AVENT, inclusiv biberoanele Clasic si recipientele de depozitare a laptelui. Mai mult, curatarea este usoara datorita unui numar mic de componente separate, iar toate pot fi spalate in masina de spalat vase.

Gama Philips AVENT Natural te ajuta sa asiguri celui mic o tranzitie usoara de la alaptare la hranirea cu biberonul si ofera o varietate de produse dedicate atat mamelor, cat si bebelusilor, inspirate de natura, dezvoltate de cercetatori si indelung testate.

Banner-AVENT-450x140

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pompa san

Articole recomandate

Citeste si despre