Intarcarea, remedii pentru secretia lactata

/ / Modificat: 2012-01-10
Intarcarea, remedii pentru secretia lactata
Intrebare:

- Am o saptamina de cand am intarcat fetita si fiind la al doilea copil dar doar la prima alaptare, doresc sa cunosc unele remedii. Unii imi spun ca pastilele care exista dau dureri foarte mari iar eu nu-mi permit sa zac, iar cele din batrini nu prea le cunosc.

Raspuns:

Remedii pentru secretia lactata


Remedii pentru secretia lactata

Nu este limpede care este suferinta pentru care doriti remedii. Exista  urmatoarele situatii, judecati singura care dintre ele corespund cazului dvs.:

  • secretia lactata scade singura in decurs de cateva zile. Nu este nevoie de nici un tratament.

  • secretia lactata continua mai mult de cateva zile, totusi sanii nu dor si nu sunt in tensiune mai mult decat inainte (= nu sunt angorjati, cu alte  cuvinte laptele curge singur)? Folositi (din ce in ce mai rar) un aparat de  muls. Daca nu aveti si nici nu aveti bani sa va luati unul folositi un simplu pahar. Va veti chinui un pic, dar rezultatul final va fi acelasi. Ca medicatie folositi un diuretic, de exemplu Nefrix, 2 tb pe zi 5 zile la rand in priza unica dimineata.
  • secretia lactata nu numai ca ramane dupa intarcare, dar sanii au tendinta la angorjare (dor, sunt in tensiune si parca ard)? incercati un remediu homeopatic: Ricinnus communis 30 CH, 5 granule de 2 ori pe zi pe stomacul gol.


  • Sanatate!


    Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Taguri Intarcare

    Articole recomandate

    Citeste si despre