Sfaturi pentru colectarea laptelui matern

/ / Modificat: 2014-07-15
Sfaturi pentru colectarea laptelui matern

Laptele matern este, fara indoiala, cel mai bun start pe care il poti da bebelusului tau. Ofera protectie naturala impotriva infectiilor si bolilor, avand o influenta pozitiva asupra sanatatii si dezvoltarii ulterioare a copilului.

 pompa-manuala

Atunci cand vine vorba despre sanatatea ta, golirea sanilor este foarte importanta in perioada in care alaptezi. Colectarea laptelui matern stimuleaza lactatia complementar cu suptul beblusului, inmoaie aureola, daca sanii sunt umflati, pentru a permite bebelusului sa se ataseze la san si goleste sanul in cazul in care exista un canal blocat.

Laptele matern poate fi colectat manual sau cu ajutorul unei pompe. Colectarea manuala se face cuprinzand sanul, cu degetele pozitionate in forma de C si masarea repetata in sus si in jos. O varianta mai eficienta este colectarea cu ajutorul unei pompe pentru san. De aceea, Philips a creat special pentru tine pompa manuala pentru san Philips AVENT Natural. Este confortabila, eficienta si portabila.

Fara pierderi, fara dureri de spate

philips-alaptare

Atunci cand esti relaxata, bebelusul tau primeste mai mult lapte. La asta s-au gandit si specialistii Philips atunci cand au creat pompa manuala pentru san Philips AVENT Natural, singura pompa care iti permite sa alaptezi dintr-o pozitie relaxata, confortabila, usurandu-ti fluxul de lapte si eliminand posibilitatea aparitiei durerilor de spate.

In plus, pompa manuala pentru san Philips AVENT Natural este dotata cu o perna moale de masaj care confera o senzatie de caldura pe piele si stimuleaza reflexul de curgere a laptelui imediat dupa inceperea pomparii. Astfel, te vei bucura de fiecare moment pe care il petreci pentru a-i asigura bebelusului tau hrana sanatoasa de care are nevoie.

Usor de utilizat

pompa-manuala

Pompa manuala pentru san Philips AVENT Natural are un design compact si un maner ergonomic astfel incat sa o poti fixa cu usurinta pe san. Poate fi usor depozitata si transportata si este deosebit de utila dupa nastere, atunci cand canalele sunt infundate.

Tranzitie usoara la hranirea cu biberonul

Pentru momentele in care nu esti langa bebelus si altcineva il va hrani cu laptele matern colectat, avem inclus si biberonul Philips AVENT Natural, cu tetina care imita forma mamelonului, astfel incat hranirea cu biberonul sa fie cat mai apropiata de modul de hranire la san. In plus, pompa pentru san Philips AVENT Natural poate fi utilizata in combinatie cu oricare dintre produsele de hranire Philips AVENT, inclusiv biberoanele din gama Natural si recipientele de depozitare a laptelui.

Gama Philips AVENT Natural te ajuta sa te bucuri de fiecare moment alaturi de bebelusul tau si ofera o varietate de produse dedicate atat mamelor, cat si bebelusilor, inspirate de natura, dezvoltate de cercetatori si indelung testate.

 banner pompa

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre