Colectarea laptelui matern cu ajutorul pompei de san

/ / Modificat: 2012-05-04
Colectarea laptelui matern cu ajutorul pompei de san

Colectarea laptelui matern si stocarea lui in conditii adecvate, reprezinta o sursa eficienta si importanta de hrana pentru nou-nascut. Primele zile dupa nastere sunt critice pentru stimularea lactatiei. Daca bebelusul nu poate fi alaptat, este foarte important sa incepi sa folosesti o pompa pentru san, la un interval regulat de 3 ore, atat pentru declansarea lactatiei, cat si pentru mentinerea acesteia.

In perioadele in care nu ai cum sa alaptezi (te reintoarci la serviciu, din diverse motive medicale etc) sau cand ai prea mult lapte, pompele de san sunt foarte utile, deoarece ele mentin secretia lactata continua.

Colectarea laptelui permite nou-nascutului sa beneficieze in continuare de toate avantajele unei nutritii specifice alaptarii la san.

Nu uita! Colectarea laptelui din sani nu trebuie facuta agresiv. Pompele de calitate au ca scop simularea actiunii de suctiune a copilului si nu trebuie sa cauzeze disconfort. Daca utilizarea pompei provoaca durere, opreste-te si solicita sfatul unui specialist.

tommee-tippee-closer-breasfeeding

Tommee Tippee este brand-ul reprezentant al Grupului Mayborn-Anglia, cu experienta de peste 50 ani in domeniu, care sustine hranirea sanatoasa si igiena nou-nascutilor din intreaga lume, inovand piata articolelor pentru copii.

LOGO TOMMEE TIPPEE

Anii de experienta a mamelor care alapteaza si de cercetare a specialistilor au dat nastere gamei "Closer To Nature" care a revolutionat si incurajat hranirea cu lapte matern. Combinand alaptarea la san si hranirea cu biberonul folosind lapte matern mai mult timp, Tommee Tippee respecta etapele de dezvoltare sanatoasa ale nou-nascutilor oferind produse unice, sigure (BPA free) si eficiente.

Kit-ul de alaptare "Closer to Nature" - Cadoul ideal!

tommee-tippee-Kit de alaptare

Setul contine:

  • 1 pompa de san manuala compusa doar din 3 piese asigurand astfel montajul rapid si usor.
  • Cupa din cauciuc siliconat fin prevazuta cu denivelari pentru masaj stimuleaza lactatia si ofera confort maxim. Operarea manuala implica un nivel de aspirare discret, eficient si usor de controlat. Manevrare doar cu o singura mana.
  • 3 biberoane "Closer to Nature" de 150 ml, forma biberonului permite o prindere usoara si ferma, tetinele cu flux lent pentru nou-nascuti de la 0 luni, mimeaza miscarea naturala si forma sanului mamei.
  • 1 cutie pentru sterilizare in cuptorul cu microunde.
  • 56 tampoane pentru san.
  • 2 suzete silicon Pure 0-3 luni.
  • 5 recipiente pentru stocarea laptelui matern.
  • 4 capace pentru biberoane.

0% BPA

premiu-pompa-manuala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre