Week-end-ul, terapie antistres


Week-end-ul este solutia care ne „vindeca” de stres si de dependenta de munca. Multi dintre noi lucreaza uneori dupa program. Oricui i se mai intampla sa isi ia de lucru acasa. La fel cum oricine poate merge cateodata la serviciu sambata sau duminica. Insa pentru persoanele dependente de munca, programul supraincarcat, orele suplimentare, petrecerea week-end-ului la serviciu reprezinta un mod de viata.

Potrivit statisticilor, sindromul de oboseala cronica este de doua ori mai frecvent la femeile intre 25 si 45 de ani. Se poate intalni insa atat la adulti, cat si la copii. Cand sunt mici, vrand-nevrand, copiii isi petrec week-end-urile dupa cum le dicteaza parintii. Mai tarziu insa, in jurul varstei de 14-15 ani, adolescentii au nevoi speciale care ii determina sa se indeparteze de obiceiurile familiei si sa isi caute propriile modalitati de petrecere a timpului liber.(Georgeta Licsandru, Steluta Indrei, Andrada Floria, Luminita Dicu)  

Citeste tot articolul in: Jurnalul National   

26 Iulie 2007 <

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul