Vaccinurile antigripale, in farmacii


De o saptamana sunt disponibile in multe unitati farmaceutice vaccinurile antigripale, inclusiv varianta homeopata a acestora.

Pe langa acestea, cei care racesc pot cumpara combinatii speciale de medicamente care previn si trateaza boala. Vaxigrip, produs de Aventis Pasteur, costa 34,9 lei noi, iar varianta homeopata, de la Plantextract, ajunge la 15,26 lei.

In farmaciile Help Net se gasesc doua "Kituri" de preventie pentru adulti si pentru copii.

Cel pentru adulti costa 38,50 lei, iar cel pentru copii 29,90 lei. Kitul Tratament pentru adulti poate fi cumparat cu 25,90 lei, iar cel pentru micuti cu 28,50 lei. Persoanele care cumpara un vaccin antigripal in lunile octombrie si noiembrie din farmaciile Help Net beneficiaza de vaccinare gratuita.Pe de alta parte, medicii de familie au reclamat zilele acestea ca dozele de vaccin gratuite trimise prin autoritatile de sanatate publica sunt insuficiente.

In Capitala, spre exemplu, au fost trimise intr-o prima faza 28.000 de doze de vaccin, iar la nivelul intregii tari - 400.000.

(Andreea Georgescu)

Sursa: Evenimentul Zilei

25

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul