Un sarut i-a luat viata fetitei ei: "Virusul i-a mancat plamanii si creierul"

/ / Modificat: 2019-02-11
Un sarut i-a luat viata fetitei ei:

Micuta Aliza Rose a murit din cauza unui virus care "i-a mancat creierul si plamanii".

Este drama pe care a trait-o o tanara mamica din Statele Unite, care a facut un apel disperat prin intermediul retelelor sociale. Asta, dupa ce fetita ei a murit la varsta de opt zile, din cauza unui sarut nevinovat.

Potrivit contului de Facebook al mamei, Abigail Rose, micuta Aliza Rose s-a nascut sanatoasa, dar la 36 de ore de nastere a inceput sa prezinte probleme.

Dupa ce au observat simptomele ciudate ale nou-nascutului, medicii au inceput sa-i faca tot felul de teste. Acestea au relevat ca micuta contractase virusul HSV-1 care a facut sa dezvolte herpesul neonatal.

"S-a nascut perfect sanatoasa, a fost bine pentru o zi si jumatate, inainte ca virusul hsv-1 sa-i afecteze coloana vertebrala si sa-i manance plamanii si creierul," a scris mama pe contul sau.

Fetita a dobandit virusul dupa ce o persoana a atins-o fara sa se spele pe maini sau sa o pupe ca purtator al virusului, a povestit Abigail. După cateva zile, Aliza a murit.

"Oricine poate fi purtator si nu are semne! Este fatal pana la varsta de doua saptamani, iar parintii il pot transmite si ei! Va rog sa ne ajutati sa salvam alte vieti impartasind povestea noastra si aveti grija sa nu pupati bebelusii", a scris mama.

Povestea lui Abigail a adunat peste 36 de mii de comentarii si a fost distribuita de aproape 300 de mii de persoane.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Virus Nou nascut

Articole recomandate

Citeste si despre