Un bebelus nascut de o adolescenta diagnosticata cu gripa a murit

/ / Modificat: 2019-01-14
Un bebelus nascut de o adolescenta diagnosticata cu gripa a murit

Un bebelus nascut de o adolescenta de 15 ani, la Maternitatea Buzau, a murit, iar tanara a fost transferata imediat la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti, potrivit MEDIAFAX.

Reprezentantul DSP Buzau, Carmen Scantei, a declarat, ca bebelusul a venit pe lume duminica, iar luni dimineata a murit. Medicii spun ca sansele acestuia de supravietuire au fost foarte mici de cand s-a nascut.

"Bebelusul a avut probleme medicale foarte mari, sansele de supravietuire fiind mici de la inceput. A avut o nota intre doi si trei, la nastere. Medicii neonatologi s-au luptat pentru viata lui," a declarat Scantei.

Deocamdata nu se stie cauza decesului, aceasta urmand a fi stabilita in urma necropsiei.

Scantei a mai precizat ca, imediat dupa nastere starea mamei s-a agravat, probele recoltate confirmand diagnosticul de gripa.

“Este vorba despre o sarcina nedeclarata si neurmarita. Mama s-a internat pentru prima oara in data de 4 decembrie. A inceput, la un moment dat sa faca febra. A fost trimisa de la Spitalul din Ramnicu Sarat la Buzau, la maternitate, a fost vazuta si de un medic de la Sectia de Infectioase. Dupa nastere, starea ei s-a agravat si a fost trimisa la Bucuresti,” a mai spus Carmen Scatei.

Adolescenta se afla la Spitalul Marie Curie din Capitala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gripa Bebelus Pericol gripa

Articole recomandate

Citeste si despre