Slabiti cu alimentatia astronautilor
 

O dieta simpla, bazata pe excluderea din regimul alimentar a glucidelor, face senzatie in Europa. Specialistii spun ca poti slabi 5-6 kg in opt zile. Totul e sa consumi o valoare de maxim 40 de puncte alimente zilnic. Recent, doua site-uri rusesti au starnit valva atat in Rusia cat si in SUA publicand aceasta dieta. Sub denumirea “Dieta Kremlinului”, cele doua publicatii sustin ca a fost creeata in laboratoarele Kremlinului.

Imediat americanii au sarit ca arsi si au sustinut ca ea este un concept al NASA si ca este folosit in alimentatia astronautilor. Cert este ca primarul Moscovei, Iurie Lujcov, cunoscut a fi un mare gurmand, a slabit 15 kg folosind alimentatia din „Dieta Kremlinului”.


Principiul dupa care functioneaza dieta este simplu. Cand se reduce cantitatea de glucide din organism, atunci organismul incepe sa consume propriile rezerve de glucide. Astfel nu conteaza cat ai mancat, ci cate grame de glucide ai consumat.

Pentru ca efectul sa fie cel scontat, zilnic pacientul are voie sa consume maxim 40 de grame de glucide, ele transpunandu-se in puncte intr-un tabel valoric ce contine alimente si valorile lor transpuse in glucide. Aceasta dieta este strict interzisa persoanelor cu afectiuni renale, boli cronice cardiovasculare si boli ale tractului digestiv.

Corina Andriuta

Jurnalul National
< br> 22 Martie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul