Saloane de lux la maternitatea Bega


Clinica de Obstetrica – Ginecologie "Bega" din cadrul Spitalului Clinic nr. 1 Judetean din Timisoara beneficiaza de doua saloane de lux. Acestea vor fi inaugurate luni, de la ora 11. Amenajarea saloanelor permite ingrijirea copilului impreuna cu mama (sistem baby in room), conform cerintelor internationale UNICEF.

Saloanele sunt dotate cu frigider, televizor, toaleta, cabina de dus. De asemenea, mai exista o alta facilitate pentru paciente, destul de rar intalnita in cadrul unitatilor sanitare din judetul Timis, acces gratuit permanent la reteaua de Internet.

Pacientele mai beneficiaza si de programe educative "Scoala mamei in maternitati" privind alaptarea copiilor, spalarea lor, precum si schimbatul scutecelor.

Saloanele de doua paturi au fost renovate, cu ajutorul investitiilor private, conform standardelor europene, fiind folosita suma de 360 de milioane de lei vechi.

Conducerea Spitalului Judetean spune ca unitatea sanitara nu a contribuit cu nici un ban, iar firma care a realizat aceste saloane de lux va primi un procent de 45 la suta din costul platit de paciente, care este 100 RON, un pat pe zi. (Liana DACILESCU)


Sursa: Ziua de vest

4 Octombrie 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul