Romanii se pot imbolnavi doar cu programare de la guvern


De la 1 iulie, beneficiem de analize gratuite, in baza programului national de evaluare a starii de sanatate a populatiei. Scopul acestui program este de a depista afectiuni cu un risc ridicat si tratarea acestora in faza incipienta. Chiar si cei care nu au asigurare medicala vor beneficia de analize gratuite. Posta Romana a inceput sa distribuie trimiteri postale cu taloanele securizate si scrisoarea de informare in cadrul programului national de evaluare a starii de sanatate a populatiei in asistenta medicala primara, prin intermediul a peste 15.000 de factori postali.

Trimiterile vor fi distribuite in regim de corespondenta inregistrata, care in baza instructiunilor postale se livreaza destinatarului.

Daca esti nascut intr-o luna care nu coincide cu cea in care te imbolnavesti subit, ori se intampla ca atunci cand vine cuponul acasa sa fii in concediu ori in vreo delegatie si deci nu ai cum sa fii informat ce obligatii ai, atunci esti nevoit sa platesti analizele cu pricina ori eventuala spitalizare.

(Cornelia Popescu)  

Citeste tot articolul in: Curentul   

6 Iulie 2007 <

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul