Pastila pentru libidou care va actiona asupra mintii


Ce este dorinta? Cum apare ea? Unii cred ca stridiile sau ciocolata, printre alte alimente, au efecte afrodisiace. Numai ca oamenii de stiinta canadieni spun ca aceste alimente sunt bogate in substante nutritive, energizante, dar nu a dovedit nimeni inca faptul ca iti aprind pasiunea. Acestia sustin ca vor avea un produs care va "regasi" libidoul "pierdut".

Noua substanta este testata si dezvoltata, in parte, in laboratorul Universitatii Concordia din Montreal. Persoana care coordoneaza studiile este profesor la respectiva universitate. Jim Pfaus foloseste in acest moment soarecii de laborator pentru a testa noua substanta, bremelanotida, care aprinde dorinta. Medicul spune ca testarile se fac pe soareci, deoarece, ca si oamenii, acestia "socializeaza" si au hipotalamusul similiar cu cel uman.

Hipotalamusul este partea din creier care controleaza dorinta.

Prof. dr. Jim Pfaus sustine ca cercetarile sale arata ca noua substanta pare sa ii ajute pe soareci sa aiba o dispozitie mai buna. Substanta administrata soarecilor- femele le-a determinat pe acestea sa aiba initiativa de a face sex de patru ori mai des comparativ cu cele care nu au primit, a declarat prof. dr. Pfaus, unui site de specialitate din Statele Unite ale Americii.

Oamenii de stiinta care lucreaza la noua substanta mai spun ca va functiona in acelasi fel si asupra femeilor si asupra barbatilor. "Iti readuce libidoul. Nu face ceva ce nu exista inainte. Readuce vremurile in care persoana se bucura de sex", a explicat prof. dr. Pfaus.

Unul dintre directorii executivi de la compania care detine patentul pentru respectiva substanta a spus ca bremelanotida "trezeste" partile din creier care sunt implicate in regularizarea functiei sexuale.

Citeste tot articolul in: Gandul

17 Ianuarie 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul