Olivia Steer, contrazisa de medicul Mihai Craiu: Copiii alaptati la san primesc de 10 ori mai mult aluminiu decat din vaccinuri

/ / Modificat: 2019-03-21
Olivia Steer, contrazisa de medicul Mihai Craiu: Copiii alaptati la san primesc de 10 ori mai mult aluminiu decat din vaccinuri

Olivia Steer este recunoscuta pentru opiniile sale antivaccinare. Fosta prezentatoare a fost contrazisa de medicul pediatru Mihai Craiu.

In cadrul emisiunii "Vorbeste lumea" de la Pro Tv, Olivia Steer a citit dintr-o carte ca aluminiul continut de vaccinuri este un factor declansator al autismului.

"Este de spus ca acei copii care se nasc si care sunt alaptati la san primesc in primele sase luni de viata mai mult aluminiu din laptele matern decat ar primi in primele sase luni din vaccinurile pe care trebuie sa le faca la diverse scheme vaccinale. Cred ca s-ar sti daca ar exista o relatie cauzala intre aluminiu care, apropo, vorbim de patru micrograme, in toate vaccinurile pe care le-ar putea primi un copil intr-o tara dezvoltata a Uniunii Europene.

Daca foarte putin aluminiu face foarte mult rau la creier… Sa stiti ca Dumnezeu ne face destul de bine […] si daca Dumnezeu a hotarat ca trebuie sa micutii sa creasca alaptati la san venind de acolo si 28 de micrograme de aluminiu, atunci cele 4 cu siguranta nu fac rau. E o explicatie foarte simpla", a fost raspunsul medicului Mihai Craiu pentru Olivia Steer, care a spus ca si-a alaptat cei doi copii in jur de trei ani de zile.

Intrebat daca vaccinurile provoaca aurism, doctorul Mihai Craiu a raspuns categoric ca nu.

"Trebuie sa plecam de la o realitate care a fost documentata de institutiile abilitate, ca articolul faimos al lui Andy Wakefield este frauda stiintifica. Exista studii de siguranta pentru toate schemele nationale de vaccinare, reglementate in Uniunea Europeana si asta o face Agentia Europeana a Medicamentului", a mai precizat Mihai Craiu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vaccinare Olivia steer Dr mihai craiu

Articole recomandate

Citeste si despre