Oferte tentante de servicii medicale la Targul de Sanatate


Peste 18 furnizori privati de servicii medicale isi prezinta ofertele, care mai de care mai tentante, in cadrul Targului de Sanatate ce si-a deschis ieri portile la Sala Palatului din Bucuresti.

Astfel, cei interesati de obtinerea unor astfel de servicii la standarde europene contra unor sume modice pot vizita targul pana in data de 16 octombrie 2005.

"Cei care ne trec pragul o sa realizeze ca spaga data doctorilor poate lua forma unui abonament lunar ce nu depaseste 10 euro la unul dintre centrele medicale private, iar in schimbul acestei sume vor beneficia de servicii medicale de calitate, oferite de doctori cu o inalta pregatire", a declarat cu ocazia deschiderii primei editii a Targului de Sanatate unul dintre organizatori, Iulian Motea.Acesta a mai precizat ca sunt asteptati peste 10.000 de vizitatori, din care vor face parte si medicii, dar majoritatea va fi reprezentata de populatia cu venituri modeste. In plus, cei care viziteaza targul pot sa afle gratuit tensiunea sau glicemia pe loc sau pot sa participe la unul dintre numeroasele concursuri si tombole pregatite de organizatori.

Sursa: Curent

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul