Medicii ieseni au interzis avorturile in Saptamana Mare


Medicii din Maternitatea Cuza-Voda Iasi nu mai fac in Saptamana  Patimilor niciun fel de chiuretaje sau avorturi. Sunt efectuate interventii de acest gen doar daca exista un pericol mare pentru viata pacientei sau daca exista o recomandare medicala in acest sens. „Sectorul „avorturi la cerere” nu este disponibil in aceasta perioada si, cu toate acestea, am primit reclamatii de la cateva femei care au solicitat un chiuretaj. S-au suparat pentru ca au fost refuzate si au amenintat ca ne vor da in judecata. Noi le-am indrumat pe nemultumite la clinici particulare pentru a-si face interventia, dar ne-au spus ca acolo e prea scump un chiuretaj sau un avort. Aceasta regula pentru Saptamana Patimilor am impus-o in semn de respect si oamenii ar trebui sa ne inteleaga.

  Nemultumirea multor femei consta in  aceea ca lasa interventia „pe ultima suta“ si intotdeauna cred ca daca le amani vreo 5 – 6 zile vor avea necazuri“, a declarat dr. Vicuta Todosiciuc, directorul general al maternitatii.

(Catalin Coca)

Citeste tot articolul in: Gardianul

6 Apri

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul