Legumele, remedii de exceptie pentru revigorare


Soia si varza proaspata sunt cele mai indicate pentru dezintoxicarea organismului. Eliminarea rapida a toxinelor din organism, in timpul postului, a fost constatata de nutritionisti de-a lungul timpului. Printre legumele la moda, la care au apelat postitorii, se numara si soia. Testele de laborator precizeaza, fara echivoc, ca soia reuseste sa stopeze dezvoltarea diverselor tipuri de celule canceroase: de colon, piele, plamani, prostata, sange, san etc. Soia trebuie consumata nu numai in timpul postului.

Sigur, nu putem trece cu vederea alta leguma consumata in timpul postului, cu efecte deosebite asupra sanatatii - varza. Studii recente au confirmat ca varza proaspata este un panaceu. Proprietatile ei s-au dovedit benefice la postitorii care sufera de boli severe - de la infectiile intestinale, demineralizari, afectiuni pulmonare, diabet pana la cancerul de colon.

La aceste concluzii au ajuns cercetatorii din mari centre universitare din Japonia, Norvegia, Israel si Grecia. Cand in salatele si supele de legume s-a adaugat miraculosul morcov, starea de sanatate a postitorului s-a restabilit vizibil.

(Liliana Ivan)

Citeste tot articolul in: Adevarul

04 Apr

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul