E-mail-ul, periculos pentru sanatate


Persoanele care lucreaza la birou pierd mii de ore de exercitii fizice vitale din cauza exploziei utilizarii e-mail-urilor, au avertizat expertii britanici.

Potrivit lor, functionarii nu se mai deplaseaza pana la birourile colegilor lor atunci cand vor sa le spuna ceva, preferand sa le trimita un mesaj prin intermediul postei electronice.

"Cresterea activitatii fizice cu doar 10 la suta ar putea salva 6.000 de vieti si conduce la economisirea a 500 milioane de lire sterline anual" in Marea Britanie, a declarat Dorian Dugmore, expert international in probleme cardiace.

"Scaderea cu un milion a numarului de persoane obeze din Marea Britanie ar conduce la diminuarea cu 15.000 a numarului de persoane care sufera de boli cardiace coronariene, cu 34.

000 a numarului de persoane care sufera de diabet si cu 99.000 a celor care au probleme cu tensiunea arteriala", a subliniat el.

Sursa: A

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul