Ce putem descoperi cu ajutorul investigatiilor
 

Analizele obisnuite de sange sunt un fel de barometru al starii de sanatate. Ele pot fi un indiciu ca ceva in organism nu functioneaza bine, iar prin intermediul testelor pot fi descoperite o serie de boli, de la anemii, infectii urinare pana la diabet, hepatita ori boli autoimune.

De asemenea, ele pot fi un punct de plecare pentru un alt set de investigatii. Alte analize care pot completa setul celor obisnuite sunt angiografia, o bronhoscopie sau o colonoscopie, adica analize ce arata amanuntit starea vaselor de sange, a plamanilor ori a colonului. Specialistii spun ca este bine sa faceti un set obisnuit de analize macar o data pe an. De multe ori modificarile de la nivel celular care se evidentiaza cu ajutorul analizelor preced simptomele. Cand simptomele au aparut, inseamna ca boala este deja in plina evolutie, iar eficienta tratamentelor va fi mai scazuta si de durata mai lunga.


Citeste tot articolul in: Evenimentul Zilei   

11 Iulie

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul