Campania de vaccinare antigripala
 

Incepand cu saptamana viitoare incepe campania de vaccinare gratuita a populatiei pentru acest sezon. Ministerul Sanatatii are la dispozitie in acest an aproape 4 milioane de doze de vaccin, cea mai mare cantitate obtinuta in ultimii cinci ani.

Vaccinarea antigripala gratuita va fi posibila atat la adulti, cat si la copiii cu afectiuni cronice, angajatii implicati in organizatii sociale, cadrele medicale si varstnicii. Persoanele care nu pot primi vaccinul in trei doze, se pot prezenta la medicul de familie, unde se va putea vaccina gratuit pana in februarie 2008.

Daca vor exista multe cazuri de gripa, Ministerul Sanatatii va prelungi campania de vaccinare antigripala gratuita, momentan acest program tine pana in ianuarie 2008.


Se recomanda ca vaccinul sa fie realizat pana la sfarsitul lunii noiembrie pentru ca organismul sa aiba timp sa isi sintetizeze anticorpii.

Laura Georgiana Moise

Redactor Copilul.ro

19 Octo

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul