Adevarul despre iaurturile probiotice


Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Romania, organizatie de utilitate publica, ce militeaza pentru interesele consumatorilor din tara noastra, va avertizeaza ca produsele lactate probiotice nu sunt intotdeauna atat de bune precum li se face reclama.

Reclamele ne arata ca aceste produse probiotice (produse lactate ce au in componenta microorganisme vii) imbunatatesc sanatatea noastra.

Potrivit afirmatiilor uneia dintre cele mai mari companii producatoare, produsele probiotice "ajuta la intarirea sistemului natural de aparare" al organismului. Dar atunci cand revista stiintifica "Drug and Therapeutics Bulletin" (DTB) din Marea Britanie a analizat daca intr-adevar aceste produse ajuta organismul, a ajuns la concluzia ca dovezi in acest sens sunt foarte putine si sunt necesare mult mai multe cercetari pentru a putea face astfel de afirmatii.Citeste articolul complet in Romania liber

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul