Ace de cojocul caldurii


Putem sa trecem mai usor peste zilele caniculare daca apelam la acupunctura. Cu ajutorul acupuncturii este reglata temperatura corpului, ceea ce este esential in perioadele canicuare. Cu o singura conditie: sa nu ne temem de ace. Asta deoarece o sedinta de acupunctura presupune aplicarea a 15-20 de ace in diferite zone ale corpului. Pentru a functiona la parametri optimi, organismul trebuie sa beneficieze de un echilibru energetic in toate zonele sale.

Acupunctura are rolul de a debloca energia organismului. Cei mai afectati de temperaturile extreme sunt cardiacii. Stresul, suprasolicitarea cresc in intensitate in zilele cu temperaturi ridicate. Pe acest fond, foarte multe persoane se plang ca nu mai pot dormi noaptea. Seriile de cate zece sedinte de acupunctura ne asigura un somn linistit. Sedintele se fac zilnic sau o data la doua zile, iar durata unei sedinte este de aproximativ 20-30 de minute.


(Georgeta Licsandru)  

Citeste tot articolul in: Jurnalul National   

7 Iulie 2007 <

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul