Gabi Cristea, despre dorinta de a redeveni mamica: “Pana la 8, mai e loc”! Ce reactie a avut Tavi Clonda

/ / Modificat: 2022-08-01
Gabi Cristea, despre dorinta de a redeveni mamica: “Pana la 8, mai e loc”! Ce reactie a avut Tavi Clonda

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt casatoriti de 7 ani si au doua fiice superbe. Cei doi au acordat de curand un interviu in care vorbeau despre viata de familie. Gabriela Cristea a declarat ca isi doreste 8 copii, moment in care sotul acesteia a avut o reactie la care nimeni nu se astepta.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt fericitii parinti a doua fete superbe: Victoria si Iris. Tavi Clonda si Gabriela Cristea se aflau in fata camerelor de filmat cand Gabriela a facut o afirmatie care l-a lasat masca pe Tavi: “Pana la opt (n.r. “fete in casa”) mai e loc!”.

Tavi Clonda a fost cel putin socat sa auda planul sotiei sale, de care nu aflase pana in prezent.

“Caaaat?! Acum aflu! E greu, dar e frumos, mi-am dorit si as mania pe Dumnezeu sa spun acum ca e greu.

Da, este, e normal. Dar cumva, cand vreau sa fiu si autoritar, reusesc cumva! Uneori sunt, dar nu in public! Acasa suntem mai cumpatati si mai vigilenti!”, a declarat Tavi Clonda pentru cancan.ro. 

Tavi Clonda a specificat ca cele doua fiice sunt cea mai mare realizare a lui.

“E frumos sa ai copii, e cea mai mare realizare a mea si am mai fi vrut copii, dar eu zic ca e suficient doi, hai ca suntem in Romania. Dar au deocamdata personalitati destul de diferite, sunt artiste asa.

Cea mare e foarte hotarata, dar mai eleganta. Astalalta, nici nu sta de vorba cu tine, asta mica. Asta mare ne mai explica lucruri si ne tranteste usa. Astalalta, pleaca de nici n-ai vazut-o! Cu asta mica o sa fie «problem»!”, a adaugat artistul pentru sursa citata. 

FOTO: spynews.ro

Articole recomandate

Citeste si despre