Dureros! Ce face Andreea Antonescu de fiecare data cand merge la mormantul tatalui ei

/ / Modificat: 2023-06-02
Dureros! Ce face Andreea Antonescu de fiecare data cand merge la mormantul tatalui ei

Andreea Antonescu este una dintre cele mai de succes artiste din Romania. A debutat pe scena in urma cu mai bine de 25 de ani, cand a facut parte din trupa Andre, alaturi de Andreea Balan, insa nu a fost ferita de necazuri. La doar 18 ani, artista si-a pierdut tatal, o lovitura extrem de dura pentru aceasta, care marturiseste ca nici in ziua de azi nu accepta faptul ca parintele ei nu mai e.

Andreea Antonescu a aflat ca tatal ei a murit in ziua in care a sustinut Bacalaureatul

Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, in 2019, Andreea marturisea ca cel mai greu moment din viata ei a fost acela in care si-a pierdut tatal. Artista avea doar 18 ani cand s-a intamplat tragedia. In dimineata in care mama ei i-a spus ca tatal ei, Gheorghe Antonescu, nu mai este in viata, Andreea se pregatea pentru probele scrise de la Bacalaureat. 

„Urma o perioada grea… bacalaureatul! Mi-am dorit mult sa obtin o nota mare, pentru a-i face mandri de mine! Am plecat de acasa, dar viata mea se impartea strict intre concerte si studiu pentru bac. Singurul tel pe care il aveam era sa obtin note maxime la matematica si engleza scris, singurele materii care contau, din punctul de vedere al tatalui meu. El era totul pentru mine!

Nu puteam lua vreo decizie fara aprobarea lui. In dimineata de luni, cand incepeau probele scrise, am aflat de la mama ca tata a murit… Prima persoana pe care am sunat-o, la 5 dimineata, a fost Andreea Balan, cu care nu mai vorbisem de cateva luni bune. Nu ma intrebati de ce… Asa am simtit.

Am sustinut in continuare probele de bacalaureat, dimineata fiind la liceu, dupa-amiaza la Galati, dimineata urmatoare in Bucuresti si tot asa, pana in ziua inmormantarii… Dupa cateva zile, am primit si rezultatele de la bac: 10 la matematica, 10 la engleza scris…”, marturisea Andreea Antonescu.

Ce face Andreea Antonescu de fiecare data cand merge la mormantul tatalui sau

Andreea Antonescu a trecut cu greu peste trauma care i-a marcat adolescenta, insa recunoaste ca pierderea tatalui a facut-o sa realizeze care sunt lucrurile care conteaza, cu adevarat, in viata. 

„Cu diploma in mana, mi-am dat seama atunci ce inseamna ambitiile prostesti, orgoliile! Am renuntat instant la ele! Atunci a inceput procesul meu de maturizare, acela a fost momentul in care nu-mi mai gaseam rostul in viata. Nu intelegeam de ce dorinta mea de a-l face mandru pe tata a dus la astfel de consecinte, de ce am primit o palma atat de grea! Acela a fost momentul in care am fost sfatuita sa apelez la un specialist…”, a marturisit Andreea Antonescu.

Recent, artista a dezvaluit, intr-un podcast, ca nu a existat an in care sa lipseasca de la mormantul tatalui sau. Aceasta a spus ca merge la cimitir de doua ori pe an, pe data de 2 iulie, cand a murit tatal ei, dar si pe 16 februarie, cand ar fi fost ziua lui de nastere. A mai marturisit ca ori de cate ori ajunge la locul de veci al tatalui ei, nu poate pleca fara a se aseza jos si a incepe sa vorbeasca cu el si sa-i povesteasca cum mai merg lucrurile in viata ei.

„O alta lectie pe care am invatat-o si pe care inca o invat e momentul in care ajung la tatal meu la mormant si ma asez acolo si incep sa vorbesc cu el.

De fiecare data, in 2 iulie, ziua in care el a murit si in 16 februarie, cand ar fi fost ziua lui de nastere, eu sunt acolo. Acolo realizez pentru ce atata rautate, atatea energii negative, atatea incrancenari, atatea orgolii, atatea rautati, atatea suparari, atatea frustrari… Pentru ce? Ca uite unde ajungem. Pentru simplul motiv ca avem timp. Adica avem. Dar nu stim cat. Si din pacate nu-l fructificam. Din pacate, stam si ne agatam de niste chestii. Suntem suparati ca nu ne-a iesit aia si n-am facut aia. Viata nu-i despre asta. E despre momentele astea pe care noi le traim si carora nu le mai dam valoare”, a spus Andreea Antonescu. 

Surse: viva.ro, Ameritat cu Nasrin
Foto: Instagram Andreea Antonescu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre