Adela Popescu si Radu Valcan, ingrijorati pentru copiii lor: „Ne-am facut mii de probleme sa nu ramana marcati”

/ / Modificat: 2023-03-22
Adela Popescu si Radu Valcan, ingrijorati pentru copiii lor: „Ne-am facut mii de probleme sa nu ramana marcati”

Copiii si adultii percep diferit anumite evenimente ale naturii. Ceea ce pentru noi, adultii, poate fi inspaimantator, pentru ca ne gandim la consecinte, pentru copii poate fi doar un spectacol al naturii. Au simtit-o pe propria piele Adela Popescu si Radu Valcan, dupa ce fiul lor cel mare le-a marturisit cum a fost pentru el ziua in care a vazut in realitate un uragan.

Anul trecut, Adela, Radu si cei trei copii ai lor au petrecut mai multe saptamani in Republica Dominicana, unde prezentatoarea filma pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” de la Pro TV. In timpul filmarilor, uraganul Fiona a lovit zona in care echipa de filmare si prezentatorii se aflau. Adela a povestit atunci ca, timp de doua zile au stat in casa, pana cand pericolul a trecut. Au ramas fara curent, iar pagubele materiale produse in zona de uragan au fost unele insemnate.

Daca adultii si-au facut griji atat pentru integritatea fizica, cat si pentru cea emotionala a copiilor, cei mici s-au raportat total diferit la spectacolul naturii la care au fost martori. Adela Popescu a publicat recent pe Instagram un filmulet surprins in timpul uraganului si a povestit ca fiul ei cel mare, Alexandru, i-a spus ca aceea a fost cea mai frumoasa dimineata din toata vacanta.

„Aceasta este dimineata despre care Alexandru mi-a spus astazi ca a fost “cea mai frumoasa din toata vacanta”. “Natura era asa… cum sa iti spun eu, mama, era… vie… si noi ne-am jucat cel mai frumos. Mai putem sa mergem o data exact in casa aia din Dominicana si sa ne prinda Fiona acolo?” Ziceti si voi? Si eu si Radu Valcan ne-am facut mii de probleme sa nu ramana copiii marcati de experienta unui uragan de asemenea proportii.

E drept si ca sentimentul acela de frica ne-a tinut in casa pe toti doua zile cu o alta atentie si implicare unii catre altii. Ca sentimente primare de frica si grija ni s-au activat si ne-am imbratisat mai des decat de obicei, simturile ni s-au ascutit de aproape auzeam si gandurile copiilor si mai mult ca niciodata tineam cont de ele. Ca singura lumanare gasita in casa ni s-a parut culmea norocului cand am ramas fara curent si ca in jurul luminii ei am gasit o intimitate aparte. Ca in noaptea in care pamantul “vuia” teribil am dormit toti cinci intr-un pat de doi, pentru ca acolo era camera cea mai ferita. Poate de-asta”, a transmis prezentatoarea TV, pe retelele sociale.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Adela popescu vacanta Vedete copii Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre