Adela Popescu si Cabral, clipe de spaima alaturi de copiii lor, in Republica Dominicana: „Un zgomot si o frica cumplite”

/ / Modificat: 2022-09-21
Adela Popescu si Cabral, clipe de spaima alaturi de copiii lor, in Republica Dominicana: „Un zgomot si o frica cumplite”

Adela Popescu si Cabral se afla de aproximativ o luna in Republica Dominicana, unde filmeaza pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-ma de aici”. Cei doi si-au luat impreuna cu ei si familiile, iar pana acum s-au bucurat de vremea frumoasa si de peisajele superbe si plajele insorite. Inceputul saptamanii a venit insa cu fenomene meteo extreme, dupa ce uraganul Fiona a lovit Republica Dominicana, la scurt timp dupa ce a maturat tot ce i-a stat in cale in Puerto Rico.

Vedetele, la fel ca localnicii, fusesera anuntate ca uraganul va lovi zona, asa ca s-au adapostit in casa si au asteptat ca furia naturii sa treaca. Cu toate ca au stat la adapost, Adela, Radu, Cabral si sotia lui, Andreea Ibacka, au tras o sperietura teribila cand au vazut ce pabuge considerabile a facut uraganul. Cei patru s-au baricadat in casa si s-au asigurat in primul rand ca toti cei cinci copii ai lor sunt in siguranta.

„Noaptea trecuta s-a intamplat asta. Fiona, sub toate formele ei, a ajuns si aici, in Republica Dominicana, dupa prapadul din Puerto Rico. Un zgomot si o frica cumplite. Noi… eu, Adela Popescu, Cabral Ibacka, Andreea Ibacka, copiii nostri, suntem bine, dar aproape de toti ceilalti”, a scris Radu Valcan pe retelele sociale, alaturi de o inregistrare video in care a aratat ce pagube s-au inregistrat.

La randul lui, Cabral a transmis pe retelele sociale ca pagubele materiale sunt semnificative, dar, din fericire, nu exista victime. Prezentatorul a postat imagini in care se poate vedea curtea casei plina de tigle smulse de pe acoperis. De asemenea, uraganul a provocat o pana de curent care a durat mai bine de 24 de ore.

„Dar e apa pe jos prin toata casa. Cumva e simpatic, ma simt ca-n anii 80 in Berceni. Doar ca acum urla de nebuni Tiago si Namiko si nu bate niciun sensibil in teava.

Bine macar ca telefonia mobila si netul mobil merg cam 3 minute la fiecare 40 de minute… probabil pornesc oamenii un generator la stalpul de GSM. Si ce vedeti in imagine este candela manufacturata de Catalin Neamtu dupa planurile primite de la bunica dansului, strasnica femeie!”, a scris Cabral.

Cum si-au protejat vedetele copiii

Cabral a mai povestit ca s-au strans intr-o casa el, sotia lui si cei doi copii ai lor, impreuna cu Adela Popescu, Radu Valcan si cei trei baieti ai lor. S-au asigurat ca micutii sunt la adapost si au baricadat geamurile cu saltele. Au vegheat copiii care dormeau, in timp ce afara natura se dezlantuia.

„Am vegheat copiii cum dorm in timp ce Fiona urla ca nebuna si lovea casa cu toate saraciile pe care le-a gasit prin zona, de-am zis ca se farama. Vantul se pare ca i-a dat cu 140km/h si cu toate ca estimarile initiale au fost ca ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18 km distanta.

Experienta intensa, dar ne-am fi lipsit de dansa cu mare drag… Acum trebuie sa mai stam inchisi in casa niste ore, ca nu s-a potolit de tot, apoi… s-a savarsit. Toata lumea safe, Radu+Adela+TrioBomba sunt bine si ei. In imagine curtea din spate, cu masa sparta si gaurita de tiglele de pe casa”, a mai transmis Cabral, precizand ca toti concurentii sunt bine, la fel si intreaga echipa de productie.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fenomene meteo copii Frica Adela popescu

Articole recomandate

Citeste si despre