Viitorii regi ai Europei
  Cei mai mici "locatari" ai Palatelor regale – viitorii monarhi ai Europei - sunt protagonistii acestei veri fierbinti pe întregul continent. Unii dintre ei, precum Infanta Leonor a Spaniei (fiica printului mostenitor), sunt la primele iesiri în lumea mondena.

Altii, precum printesa Amalia a Olandei si printesa Elisabeth a Belgiei, sunt deja experimentate in ceea ce priveste vacantele petrecute printre alte capete încoronate. Dar toti acesti copii rasfatati de soarta sunt, deocamdata, la vârsta la care construiesc castele de nisip, se balacesc în mare si se joaca de zor cu lopatelele.


Infanta Leonora, Printesa de Asturia, este acum adevarata regina a exclusivistei plaje din Palma de Mallorca, unde este rasfatata atât de parinti si suita, cât si de ilustrii sai bunici – Regele Juan Carlos si Regina Anna. Leonora a început sa fie deja o tinta pentru paparazzi, care au surprins-o mergând cuminte la cumparaturi împreuna cu mama sa.

Si fotografiile Printului Christian al Danemarcei fac deliciul presei bulevardiere, el fiind surprins în timp ce inaugura o mica piscina din plastic în gradina domeniilor regale din Copenhaga.

In ceea ce le priveste pe printesele Amalia a Olandei si Elisabeth a Belgiei, acestea au trecut deja de mersul de-a busilea si se pregatesc sa "atace" jocurile de societate, precum "ascunselea" sau "doctorul si pacientul".Sursa: Antena 3

27 iulie 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul