Un copil din Romania a cucerit inimile englezilor
 

Are 15 ani si a uimit Marea Britanie. Postul de televiziune BBC a difuzat in intreaga lume povestea romanului Cornel Hrisca Munn, baiatul nascut fara maini si fara un picior, adoptat din Romania de o familie de britanici. El i-a cucerit pe englezi acum o saptamana, cand a iesit pe locul al doilea la concursul national de tobosari.

Jurnalistii britanici spun ca romanul e adevaratul castigator al concursului "Tanarul tobosar al anului 2007". Chiar daca Harpal Mudhar, din Essex, un baiat de origine pakistaneza, a primit titlul si banii, de numele lui isi aduc aminte mai putini britanici. Cornel Hrisca Munn insa a devenit o adevarata vedeta, mai ales dupa ce postul public de televiziune BBC a difuzat intreaga lui poveste. Cornel a fost adoptat dintr-o casa de copii din Romania de familia Munn din Worchester. Baiatul s-a nascut fara maini si fara un picior, iar parintii lui l-au lasat la orfelinat pentru ca medicii le-au spus ca baietelul nu va supravietui.


Dupa 15 ani, a devenit unul dintre cei mai buni tobosari din Marea Britanie. Saptamana trecuta el a reusit sa ajunga pe locul al doilea intr-o competitie cu 420 de concurenti. "Simt ca nu am limite. Nu renunt niciodata dupa prima incercare", spune Cornel.

Citeste tot articolul in: Libertatea

Foto Libertatea

16 Februarie 2007


 


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul