Triplu disc de diamant pentru Cleopatra Stratan


Cleopatra Stratan a sustinut duminica seara cel de-al treilea concert din cariera sa artistica, in fata unui public care a depasit lejer 5.000 de persoane. Momentul culminat al spectacolului a fost acela cand Dan Popi, reprezentantul casei de discuri Cat Music, i-a oferit Cleopatrei, pentru prima data in industria muzicala din Romania, triplu disc de diamant pentru vanzari de peste 150.000 de unitati ale albumului ei de debut, intitulat "La varsta de trei ani".

Sala Palatului s-a dovedit a fi neincapatoare pentru miile de persoane care s-au inghesuit la concertul Cleopatrei. Publicul, format in majoritate din parinti si copiii lor, a fost cu adevarat nerabdator sa o vada pe Cleopatra.


Vizibil emotionat si, totodata, marcat de felul in care Cleopatra este perceputa de anumite persoane, inclusiv de apropiatii sai, Pavel a tinut sa precizeze ca muzica nu afecteaza programul obisnuit al Cleopatrei si ca ea are activitati specifice unui copil de varsta sa.

De asemenea, el a accentuat faptul ca acesta a fost cel de-al treilea concert al fiicei sale, de la lansarea din luna august si pana acum, si ca s-ar putea sa fie ultimul "pe acest an, pana la albumul viitor sau s-ar putea sa nu mai cante niciodata".

In incheierea discursului, Pavel a subliniat faptul ca fiica sa este unica persoana care, peste cativa ani, il va putea judeca pentru ceea ce face el acum. In ropotele de aplauze ale salii, Cleopatra a intrat pe scena, imbracata in hainele din videoclipul piesei "Ghita". Inca dupa ce a terminat prima piesa, pe scena au navalit zeci de copii care i-au inmanat flori si jucarii de plus.

Momentul mult asteptat a fost piesa "Ghita", la care Pavel a invitat toti copiii pe scena. In multime, Cleopatra aproape ca nici nu se mai vedea, de aceea a inceput sa cante piesa dupa o mica pauza, cand scena s-a mai eliberat.

Desi initial nu trebuia sa interpreteze decat patru melodii, la insistentele celor prezenti, Pavel si Cleopatra au mai cantat o data piesa "Ghita", impreuna cu publicul, dupa care s-au retras in culise.

Citeste tot articolul in: Curentul

12 Decembrie 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul