Tacamuri si scaune din aur la botezul fiicei Adelinei Pestritu

/ / Modificat: 2018-11-12
Tacamuri si scaune din aur la botezul fiicei Adelinei Pestritu

Adelina Pestritu a trecut prin mari emotii sambata, cand fetita ei, Zenaida-Maria, a fost botezata. Vedeta a pregatit acest eveniment in detaliu cateva luni bune.

La petrecerea de dupa botez au participat in jur de 400 de persoane, atat vedete, cat si apropiati ai familiei. Printre invitati s-au numarat Elena Basescu si iubitul sau, Simona Patruleasa, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu.

Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Capitala, iar decorul a fost unul de basm si foarte sofisticat. Invitatii au servit mancarea cu tacamuri de aur, dar au stat si confortabil pe niste scaune speciale, placate, de asemenea, cu aur.

ade-pestritu

Printre preparatele cu care s-au delectat invitatii se numara choux cu pate de gasca si mango, pulpa de rata cu varza rosie si stafide si muschi de vita cu sos de vin rosu servit cu piure de trufe. In timpul Botezului cea mica a fost foarte cuminte.

"Suntem foarte fericiti, va multumim foarte mult pentru prezenta. Este o minune. Va multumim mult. Seara buna", a spus Adelina Pestritu la iesirea din biserica.

Botezul fetitei Adelinei Pestritu si a omului de afaceri Virgil Steblea este evenimentul anului 2018. Crestinarea micutei Zenaida, la biserica Nasterea Maicii Domnului din centrul Bucurestiului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Botez copil adelina pestritu Copil adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre