Strainii iau cu asalt Eurovision Junior


Eurovision 2012 - Finala

New Star Music -cei patru pusti care vor reprezenta Romania. Statistica arata faptul ca strainii sunt extrem de interesati de concurs, mai mult chiar decat romanii. Aproape fiecare delegatie straina va fi insotita de jurnalisti din presa scrisa, audio sau pe internet. La acestia se adauga realizatori si comentatori din partea televiziunii care transmite concursul in fiecare tara participanta.

Recordul apartine Belgiei, care s-a acreditat cu 12 jurnalisti, urmata de Grecia cu 8 reprezentanti ai presei. In plus, pentru Eurovision Junior 2006, TVR a primit cereri de acreditare de la profesionisti mass-media din tari care nu participa la concurs, precum Marea Britanie, Kazahstan sau Bulgaria.Cat despre spectatori, aproape 300 de straini au solicitat invitatii pentru a asista la spectacolul de la Sala Polivalenta.Unii dintre ei vin sa sustina copiii participanti (rude, prieteni sau colegi), altii sunt simpli fani ai concursului. Adaugand membrii delegatiilor oficiale si ai firmelor furnizoare de servicii, numarul total al strainilor care vor fi prezenti in Capitala depaseste cifra de 600.

Luni, 27 noiembrie, va avea loc o petrecere de bun venit organizata de TVR in cinstea artistilor si a delegatiilor oficiale, iar de marti dimineata va incepe programul de repetitii. Pentru concurenti vor fi organizate vizite diverse si un tur al orasului, intalniri cu copii romani de varsta lor.

Spectacolul se desfasoara in doua seri consecutive: pe 1 si 2 decembrie, de la ora 21.15. diferenta este ca showul de vineri va fi inregistrat de TVR, iar cel de sambata va fi transmis live. Televotingul real si clasamentul final sunt programate sambata, vineri fiind doar o simulare.

Acest procedeu este impus pentru ca inregistrarea de vineri sa functioneze drept varianta de rezerva pentru cazul in care, din motive tehnice, transmisia directa de sambata este accidental intrerupta. Evenimentul de la Bucuresti va fi transmis nu numai de televiziunile celor 15 tari participante, dar si de alte state ca Andorra sau Australia.

Citeste tot articolul in: Gandul
23 Noiembrie 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul