Sotul Andreei Balan, marturisiri despre experienta pe care a trait-o la nasterea celei de-a doua fetite: "Te uiti la copilul care-i bine si in partea cealalta iti moare sotia"

/ / Modificat: 2019-03-11
Sotul Andreei Balan, marturisiri despre experienta pe care a trait-o la nasterea celei de-a doua fetite:

Andreea Balan a fost la un pas de moarte in timpul operatiei de cezariana. Artista a suferit stop cardio-respirator, din cauza unei embolii cu lichid amniotic.

Sotul cantaretei a privit pe geam cum medicii se chinuiau sa-i salveze viata sotiei sale. George Burcea marturiseste ca in acele momente i-au trecut tot felul de ganduri prin cap si nu s-a putut bucura pe deplin de nasterea celei de-a doua fetite, Clara Maria.

"Te uiti cand la fetita care-i bine si in partea cealalta iti moare nevasta. A fost un moment in care trebuia sa sarbatorim. Venea un al doilea copil si dintr-odata am vazut doua lucruri total diferite. O data venirea pe lume a Clarei Maria, iar in partea cealalta erai tu pe masa de operatie, te resuscitau. Asistentele incercau sa-mi distraga atentia si imi aratau fetita.

Nu stiai. Sa te bucuri? Sa plangi? Apoi au fost vreo trei patru ore in care doctorii efectiv fugeau de mine pentru ca nu puteau sa-mi zica nimic, fiindca tu nu erai stabila. Ei nu doreau sa se pronunte. Inteleg cadrele medicale, pentru ca multi se panicheaza. Apoi medicii mi-au zis ca erai stabila si in afara pericolului si m-am relaxat.

Nu mi-am imaginat ca voi vedea pe cineva atat de drag intubat," a marturist George Burcea in ultimul vlog al vedetei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan complicatii nastere

Articole recomandate

Citeste si despre