Sora vitrega, atac la Meghan Markle: "Archie sa o trateze la fel"

/ / Modificat: 2019-08-07
Sora vitrega, atac la Meghan Markle:

Meghan Markle a sarbatorit pe 4 august implinirea celor 38 de ani, dar ziua i-a fost umbrita de declaratiile surorii sale vitrege, Samantha Markle, care o atacat-o mai dur ca niciodata.

Aceasta o acuza ca si-a abandonat tatal si spune despre ducesa de Sussex ca este o rusine pentru familia lor.

Sora vitrega a spus ca Meghan a fost "insensibila" si ca "a facut de rusine numele familiei", dupa care a adaugat ca botezul lui Archie a parut "fals" si ca a fost surprinsa ca "biserica nu a luat foc atunci cand Meghan a intrat in lacas."

"Faptul ca sora mea a intrat intr-o biserica, stiind ce i-a facut tatalui nostru, ignorandu-l, dupa doua infarcte, la fiecare sarbatoare, la nunta ei, cand a nascut, la botez, este total lipsit de respect. Tatal meu a fost extraordinar cu ea si tot PR-ul din lume nu-i va indrepta actiunile. Sper ca vina sa o consume," a declarat Samantha Markle, pentru The Daily Star online.

"Archie sa o trateze la fel"

Aceasta a mai precizat ca tot ce s-a vehiculat despre tatal sau au fost doar minciuni, pentru a spala imaginea lui Meghan Markle, care nu vrea sa accepte ca a gresit.

"Totul despre botez a parut fals si photoshopat, dar cea mai mare problema este faptul ca si-a tradat toata familia pentru a intra in familia regala. Sa-i fie rusine pentru asta! Sper ca Archie sa o trateze pe Meghan asa cum l-a tratat ea pe tata!," si-a incheiat Samantha, atacul furibund la adresa ducesei de Sussex.

De ce nu vorbeste Meghan cu tatal si cu fratii vitregi

Sotia printului Harry a inchis orice cale de cumunicare cu tatal sau dar si cu fratii ei vitregi pentru ca s-a simtit tradata. Acestia au oferit o multime de detalii intime despre viata ei, dupa ce relatia cu printul Harry a devenit publica. Si totul in schimbul banilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle

Articole recomandate

Citeste si despre