Sora Deliei, despre cea mai mare teama inaintea celei de-a doua nasteri

/ / Modificat: 2019-03-24
Sora Deliei, despre cea mai mare teama inaintea celei de-a doua nasteri

Oana Matache, sora cantaretei Delia, a devenit in urma cu cateva zile mamica pentru a doua oara. 

Inainte sa vina pe lume baietelul sau, Oana a marturisit ca a avut o teama imensa. Nu isi putea imagina cum ii va putea iubi pe cei doi copii.Abia după ce a văzut ambele minuni din viaţa ei, sora Deliei şi-a dat seama că are atât de multă iubire să le ofere. 

"Să vă povestesc despre cea mai mare panică legată de venirea lui Bogdănel: teama că o va înlocui pe Jess. Mi-era atât de teamă că o inimă nu poate iubi atât de mult doua suflete în mod egal (trei, cu @raazvanu) încât m-am simtit vinovată în avans. Însă de când l-am adus iîn casa şi am căpătat privirea de ansamblu 👼 (DOI COPII în fata ochilor, amândoi AI NOSTRI) am înţeles că nu ştiam prea multe despre iubire  (<- 3 inimioare!!) Postare inspirată de şoşoneii lui Jess, de care uitasem. I-am văzut azi în dulap", a scris Oana Matache. 

Oana Matache a ieşit din clinică cu zâmbetul pe buze şi a dezvăluit că se simte mult mai bine decât după prima sarcină. 

"Eu mă simt mai bine decât la prima operaţie. Bebe e foarte cuminte. Am mai făcut asta. Suntem mai relaxaţi, ştim ce avem de făcut. La Jessie eram teleghidaţi, eram speraţi. Acum e bine, e frumos. Putem să asimilăm bucuria şi toate sentimentele pozitive. Cel mic este foarte mic! Este sănătos, este perfect. Ni s-a spus că este perfect şi noi îl considerăm perfect. Abia aştept să începem viaţa în 4, acasă.", a mărturisit Oana Matache pentru Antena Stars.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre